Ads Top

Συζητήσεις Φορτούνη-Ολυμπιακού για νέο συμβόλαιο!


Πόσο μειωμένες θα είναι οι αποδοχές του - Τι αποκάλυψε γνωστός δημοσιογράφος του Ολυμπιακού

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.




Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τον αποψινό αγώνα των Πειραιωτών με τον Απόλλωνα Λεμεσού, με φόντο τους ομίλους του Europa League, και τις σκέψεις του Κάρλος Κορμπεράν να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με εκείνη στο «ΓΣΠ» με μόνο μία αλλαγή (τον Μασούρα ως βασικό).
Από εκεί και πέρα, μίλησε για την επικείμενη άφιξη του Χουάνγκ Ουί-Τζο στην Αθήνα για να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ τόνισε πως μόνο τυχαίες δεν είναι οι αναφορές στο εξωτερικό για τον Μαντί Καμαρά.



Στη συνέχεια, ο Νίκος Σταματέλος μίλησε για την ανατροπή που φαίνεται πως σημειώνεται στην υπόθεση του Κώστα Φορτούνη, για τον οποίο «θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα. Θα παραμείνει με νέο συμβόλαιο. Προς τα πάνω δεν γίνεται… Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος. Οπότε ναι, προς τα κάτω. Δεν έχει γίνει γνωστό κάτι από τη μεριά του παίκτη, ο οποίος έδειξε πως δεν ήθελε να πάει Κύπρο ή Τουρκία από όπου υπήρχαν προτάσεις για εκείνον. Φαντάζομαι τις επόμενες μέρες θα καθίσουν και θα συζητήσουν, για να ξέρει και ο Κορμπεράν αν μπορεί να τον υπολογίζει. Δεν έχει δείξει ο Φορτούνης πως θέλει να κοντραριστεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως έχει γίνει στο παρελθόν στις μεταξύ τους συζητήσεις και τελειώνουν χωρίς πολλά-πολλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.