Ads Top

Προχωράει για 2+1 μεγάλες μεταγραφές ο Παναθηναϊκός μετά την Σλάβια!


Ποιοι αναμένεται να αποχωρήσουν - Όλα τα μεταγραφικά δεδομένα για τον Παναθηναϊκό, τι αναφέρει δημοσίευμα

Η μεταγραφή έκπληξη μετά την Ευρώπη και ποιοι αποχωρούν από το ρόστερ - Ποια είναι τα ονόματα;




Ο Παναθηναϊκός φουλάρει την προετοιμασία του ενόψει Σλάβια Πράγας, ωστόσο όπως έχουμε επαναλάβει ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν σταματά.

Ανεξαρτήτως του αν έρθει η πρόκριση απέναντι στους Τσέχους, η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά στις θέσεις «10» και «8», ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε την πιθανότητα να γίνει κίνηση εν τέλει και για στόπερ.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν και αποχωρήσεις που θα προκύψουν το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα σε αυτό το πλαίσιο, εκείνοι που δεν έχουν σίγουρη τη θέση του στο ρόστερ είναι οι εξής:



Καρλίτος: Από τη στιγμή που ο Μακέντα έφυγε για Τουρκία, στον Παναθηναϊκό δεν… ξυπνούσαν και κοιμόντουσαν με το πως θα αποχωρήσει και ο Ισπανός εξίσου. Μπορεί θέση βασικού στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς να μην έχει, ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός θεωρεί ότι μπορεί να πάρει πράγματα από εκείνον. Ερχόμενος, κατά βάση, από τον πάγκο. Ωστόσο, ο ίδιος ο Καρλίτος θέλει περισσότερα. Γι’ αυτό ψάχνεται στην αγορά να φέρει πρόταση και να φύγει. Σε περίπτωση που όντως ικανοποιηθεί οικονομικά, η ΠΑΕ δεν θα έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει.

Διούδης: Η μεταγραφή του Λοντίγκιν τον έχει καταστήσει τρίτο στην ιεραρχία κάτω από τα γκολπόστ. Όντας πίσω από τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα και τον Μπρινιόλι, λοιπόν, ο Διούδης ξέρει ότι χρόνο δεν θα βρει ούτε στο Κύπελλο. Έχει διαμορφωθεί άρα, πλέον, μια συνθήκη που δεν τον ευνοεί καθόλου. Ο παίκτης βρίσκεται στη λίστα υπό παραχώρηση. Και το πιθανότερο στο τέλος, είναι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μακριά από τον Παναθηναϊκό. Εκτός και αν υπάρξει κάποια έκπληξη, όπως για παράδειγμα μια πρόταση από την Ιταλία για τον Μπρινιόλι, και τότε, ο Διούδης παλέψει τη θέση «1» με τον Λοντίγκιν.



Καμπετσής: Έχοντας ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στη Βίλεμ, ο Αργύρης Καμπετσής επέστρεψε όπως αναμενόταν στον Παναθηναϊκό. Η χρονιά στην Ολλανδία δεν πήγε και τόσο καλά για τον 23χρονο επιθετικό, καθώς στις 17 συμμετοχές που έκανε δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, μοιράζοντας μόνο 2 ασίστ. Οι «πράσινοι» δεν θα έλεγαν όχι και σε έναν ενδεχόμενο νέο δανεισμό του ποδοσφαιριστή, καθώς το συμβόλαιό του τελειώνει το 2024. Ωστόσο όσο περνάει ο καιρός (ειδικά αν φύγει και ο Καρλίτος), τότε το σενάριο να μείνει στο ρόστερ ως τρίτος φορ συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες.

Πούγγουρας / Σάρλια: Μέχρι το ματς με τη Σλάβια στην Πράγα όλα έδειχναν, ότι ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του στο κέντρο της άμυνας με την απόκτηση Μάγκνουσον. Ωστόσο η ανεπάρκεια του Σάρλια να ανταποκριθεί σε ματς υψηλών απαιτήσεων, έχει βάλει σε δεύτερες σκέψεις τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Αν προσεχώς αποκτηθεί κι άλλος στόπερ, τότε ένας εκ των Πούγγουρα ή Σάρλια θα αποχωρήσει, με φαβορί σε μια τέτοια περίπτωση τον Κροάτη.

Σαβιέρ: Ο Πορτογάλος εξτρέμ μετά τους Μπεκ και Αγιούμπ, είναι ο τελευταίος παίκτης στο ρόστερ που δεν υπολογίζεται καθόλου και παραμένει στο Κορωπί. Κάτι που δεν αναμένεται να συνεχιστεί για πολύ, καθώς όλα δείχνουν ότι το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό θα λυθεί σύντομα συναινετικά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.