Ads Top

Survivor - Άρης Σοϊλεδης: Βόμβα Σοϊλέδη για την Μαρία Αντωνά: «Αν ήξερα για την Μαρία.. θα αποχωρούσα από το παιχνίδι!» (vid)


Τι δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδης - Βόμβα από τον ποδοσφαιριστή, πότε και γιατί θα αποχωρούσε!
Η αυλαία για το ριάλιτι επιβίωσης έπεσε και οι παίκτες γύρισαν στην καθημερινότητα τους. Ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» την Κυριακή 10 Ιουλίου, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σύντροφό του Μαρία Αντωνά.




Συγκεκριμένα, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε πως «Βλέποντας την Μαρία στη στιγμή της ανακοίνωσης θα καταλάβουν ότι ψάχνει τον Άρη γιατί έχει στεναχωρηθεί και η ίδια με την ανακοίνωση. Πολύ λογικό και ψάχνει για να δει πως έχει αντιδράσει ο Άρης και πως το έχει πάρει ο Άρης γιατί η Μαρία ήθελε εκείνη τη στιγμή να μη στεναχωρηθώ εγώ.



Σηκώθηκε από τη θέση της και έψαχνε να με βρει. Όταν είσαι σε ένα ριάλιτι πρέπει να περιμένεις τα πάντα. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς και σε νοιάζει κυρίως πως νιώθει η σύντροφος σου. Όταν αντίκρισα φίλους που μου έλεγαν όλα αυτά που πέρασε η Μαρία αυτό το εξάμηνο, να είστε σίγουροι ότι αν είχα μάθει μέσα στο παιχνίδι πόσο δύσκολα περνάει θα είχα βγει από το παιχνίδι»




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.