Ads Top

Survivor Spoiler 17/7: Βόμβα Acun! Ποιοι παίκτες έχουν κάνει ραντεβού για All Star Survivor;


Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κωνσταντίνος Βασάλος και όχι μόνο... ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ - Ποιους θέλει ο Acun στο All Star

Φουλάρει ο Acun για το All Star Survivor και έχει ξεκινήσει ήδη τα ραντεβού με παίκτες.




Όλο και πιο έντονα ακούγεται ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα διεξαχθεί το All Star Survivor, με τον Acun να είναι έτοιμος να προσφέρει δελεαστικούς μισθούς στους υποψήφιους.

Η εκπομπή «Open Weekend» αποκάλυψε τους πρώτους παίκτες με τους οποίους έχουν γίνει οι επαφές, αλλά και τα ποσά που θα λαμβάνουν οι παίκτες.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN το προχώρησε ένα βήμα παρακάτω και αποκάλυψε τον ρόλο του Γιώργου Λιανού, ποιοι έχουν κάνει ήδη ραντεβού με την παραγωγή, αλλά και το χρηματικό έπαθλο που θα διεκδικήσει ο νικητής.



Ο Γιώργος Λιανός θα συνεχίζει να είναι ο παρουσιαστής του Survivor, ενώ το χρηματικό έπαθλο στο All Star θα είναι 200.000 ευρώ. Δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποιο μικρότερο έπαθλο και για τον δεύτερο, καθώς αυτό το ενδεχόμενο υπάρχει σαν σκέψη.

Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει ήδη κάνει κάποιες επαφές με παίκτες από προηγούμενα Survivor με τα ονόματα των Κωνσταντίνου Βασάλου και Ευρυδίκης Βαλαβάνη να βρίσκονται στη λίστα.

Εκτός από το ζευγάρι του πρώτου Survivor, ραντεβού για το All Star έχουν κάνει η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ηλίας Γκότσης και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.