Ads Top

Survivor - Μυριέλλα Κουρεντή: Το νέο λουκ Μυριέλλας μετά τον τελικό (pics)


Δεν θα την αναγνωρίσει ούτε ο Τζον τώρα - Ριζική αλλαγή για την Μυριέλλα Κουρεντή μετά το τέλος του Survivor
Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τότε που πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του Survivor 5 όπου νικητής αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας. 




Συγκεκριμένα, η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν μια παίκτρια η οποία απασχόλησε ιδιαίτερα στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης ωστόσο λίγο αργότερα την είδαμε να αποχωρεί.

Πλέον η ίδια είναι και πάλι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Όπως είναι λογικό, η γνωστή ηθοποιός έχει επανέλθει και πάλι στην ρουτίνα της.



Βέβαια, αυτή τη φορά δεν δίστασε να δημοσιεύσει κάποιες αναρτήσεις στο instagram όπου την βλέπουμε φανερά να έχει κάνει ριζική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Οι αναρτήσεις της Μυριέλλας Κουρεντή






«Έγιναν όμως και πολλά που...»



Η παίκτρια που μας απασχόλησε όσο σχεδόν καμία άλλη, από το φετινό Survivor, Μυριέλλα Κουρεντή, παραχώρησε μια αποκαλυπτική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη Νιόβη Καραπιπέρη. Η ηθοποιός απάντησε φυσικά και για τον Γιώργο Κατσαούνη, καθώς μίλησε πρόσφατα και για το τι συνέβαινε μεταξύ τους, αλλά και για πολλά που δεν γνωρίζουμε από το παιχνίδι.

Μπαίνω στο Survivor κι ενώ είμαι καλή στα αγωνίσματα και φέρνω νίκες, αρχίζω να δέχομαι παράξενες συμπεριφορές από συμπαίκτες μου με αφορμές αστεία πράγματα. Με τον Γιώργο η συμπάθεια και όλη η ιστορία προέκυψε όντως πολύ νωρίς και ήταν κυρίως πλατωνική και εξ αποστάσεως.

Έβλεπα έναν άνθρωπο απέναντί μου να με υποστηρίζει ενώ βαλλόμουν από αρκετά μέτωπα και γοητεύτηκα. Δεν είχαμε τότε την ευκαιρία να γνωριστούμε όπως έγινε μετά τη μίξη. Τον είχα εκλάβει ως διαφορετικό χαρακτήρα. Στην πορεία όμως κατάλαβα ότι δεν ταιριάζαμε ως ιδιοσυγκρασίες και προσωπικότητες. Αν ήμασταν εξαρχής στην ίδια ομάδα, είμαι σίγουρη ότι δεν θα είχε προκύψει τίποτα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.