Ads Top

Survivor - Σπύρος Μαρτίκας: Ο Μαρτίκας ξυρίστηκε και έγινε άλλος άνθρωπος! (pics)


Έκανε το χατίρι στην αγαπημένη του Βρισηίδα και έγινε...άλλος άνθρωπος - Δείτε πως...μεταμορφώθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας!

Ο Σπύρος Μαρτίκας ξυρίστηκε μετά απο 7 μήνες και είναι κυριολεκτικά σαν παιδάκι!




Το Survivor μπορεί να ολοκλήρωσε ακόμη μια πετυχημένη σεζόν, αλλά οι πρώην παίκτες του εξακολουθούν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινό στα social media.

Ένα από τα ζευγάρια που ξεχώρισαν αυτή τη φορά ήταν ο αμφιλεγόμενος και ταυτόχρονα αγαπημένος όλων Σπύρος Μαρτίκας με την Βρισηίδα Ανδριώτου!

Η έκπληξη της μέρας είναι πως ο Σπύρος μετά από 7 μήνες αποφάσισε να ξυριστεί και έγινε κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος.



Στο μεταξύ ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, δύο από τους κεντρικούς «ήρωες» του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, απολαμβάνουν το καλοκαίρι και τον ερώτά τους στην Πάρο από όπου ανεβάζουν συνεχώς δημοσιεύσεις στο Instagram. Μάλιστα φαίνεται ότι ο φαρμακοποιός προσέχει ιδιαίτερα την Βρισηίδα Ανδριώτου! Πώς το καταλάβαμε αυτό; Μα φυσικά από τα post που ανεβάζουν και την δείχνει να απολαμβάνει τη φροντίδα του την ώρα που εκείνος την αλείφει με αντηλιακό.

Επιπλέον το ζευγάρι του Survivor δεν περιορίστηκε στο να κάνουν ηλιοθεραπεία αλλά χρησιμοποίησαν την πισίνα του ξενοδοχείου τους για να κάνουν αθλήματα αλά… Survivor.

Συγκεκριμένα έκαναν αγώνα, σε μια ευκαιρία να διαγωνιστούν ο ένας έναντι στον άλλον, μιας και δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν ατομικά ο ένας απέναντι στον άλλον στο Survivor, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να κερδίζει.



ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.