Ads Top

Survivor - Βρισηίδα Ανδριώτου: Ξέφυγαν Μαρτίκας-Βρισηίδα σε Live Μετάδοση στη Χαλκιδική (pics)


Ιδιαίτερα..αποκαλυπτικοί ήταν Βρισηίδα-Μαρτίκας σε Live video - Δείτε όλα όσα έγιναν, δείτε τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Survivor: Τα δύσκολα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τελείωσαν και ο Σπύρος Μαρτίκας με τη Βρισηίδα Ανδριώτου περνούν μαζί τις διακοπές τους στην Χαλκιδική. Συγκεκριμένα στο γνωστό «Beach Bar Halkidiki – Sahara Resort».




Οι δύο πρώην Survivor, που ήρθαν κοντά στο διάστημα που βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο συνεχίζουν να είναι μαζί και να κάνουν παρέρα εκτός παιχνιδιού. Μάλιστα έκαναν live μετάδοση από το instagram, το οποίο παρακολούθησαν σχεδόν 800 ακόλουθοί τους οι οποίοι έκαναν διάφορα σχόλια και ερωτήσεις προς τους δύο παίκτες.

Επίσης τα πειράγματα έδιναν κι έπαιρναν μεταξύ τους ενώ αναφέρθηκαν και σε αρκετά «σκηνικά» από το Survivor φυσικά.



Κάποια στιγμή το live έγινε και λίγο… ακατάλληλο καθώς κάτι το αποκαλυπτικό ρούχο που φορούσε η Βρισηίδα όσο και μια κίνηση του Μαρτίκα να την πιάσει, είχε ως αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί επίμαχο σημείο της Ανδριώτου!

Εξάλλου σε συνέντευξη που παραχώρησε η Βρισηίδα έριξε «καρφιά» για την «κλίκα Σοϊλέδη», ενώ  απάντησε για τα λεφτά που πήρε.

Κατά τα άλλα οι δύο παίκτες απόλαυσαν κοκτέιλ, αλλά και γαριδομακαρονάδες όπως θα δείτε παρακάτω.



















Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.