Ads Top

«Μπαμ» με Κλάους Αθανασιάδη στη Super League 2!


Δείτε σε ποια ιστορική ομάδα υπογράφει ο Κλάους Αθανασιάδης!

Κοντά σε ομάδα ο Κλάους Αθανασιάδης: Η Προοδευτική έχει δείξει ιδιαίτερη… διάθεση για μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι και μάλιστα αναζητάει έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά στη Super League 2!




Mάλιστα, όλα δείχνουν πως η διοίκηση της ομάδας του Κορυδαλλού έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κλάους Αθανασιάδη, ο οποίος είναι από τους παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος φορ χει μείνει ελεύθερος από την Αναγέννηση Καρδίτσας και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για διετή συμφωνία, προκειμένου να φορέσει τα βυσσινί και να αποτελέσει την αιχμή δόρατος της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.




Ο πολύπειρος επιθετικός έχει πλούσια καριέρα στα ελληνικά γήπεδα, έχοντας αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ (295 συμμ., 107 γκολ), ΠΑΣ Γιάννινα (28 συμμ., 2 γκολ), Πανσερραϊκό (26 συμμ., 6 γκολ), Αναγέννηση Καρδίτσας (25 συμμ., 5 γκολ), Απόλλων Λάρισας (24 συμμ., 4 γκολ), Μακάμπι Χάιφα (18 συμμ., 1 γκολ), ενώ έχει φορέσει 12 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.