Ads Top

«Ράκος» η Super Κική: Οι φωτογραφίες που έσβησε από το Instagram μετά την αποβολή


Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Super Κική.. Αυτές είναι οι φωτογραφίες που έσβησε μετά την ανακοίνωση πωςπως απέβαλε το παιδί που κυοφορούσε
Η Σούπερ Κική με μια ανάρτηση στο instagram ενημέρωσε πως απέβαλε το παιδί που κυοφορούσε, σε μια αρκετά δύσκολη ψυχολογικά περίοδο, όπως και ανέφερε.




«Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά. Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της.


Σούπερ Κική – Οι φωτογραφίες που έσβησε από τα social media


Στις 24 Ιουνίου, η Σούπερ Κική είχε ανακοινώσει την είδηση της εγκυμοσύνης της, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Πρόκειται για μια selfie στην οποία φαινόταν το υπερηχογράφημα, ενώ στην δεύτερη φωτογραφία απεικονίζονταν η ίδια στην παιδική χαρά.





Στις 28 Ιουλίου και μετά την ανάρτηση για την αποβολή, η Σούπερ Κική έσβησε από τον λογαριασμό της στο instagram την ανάρτηση που είχε κάνει για την εγκυμοσύνη της.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.