Ads Top

Σασμός - Δημήτρης Ήμελλος: Ο «Φραγκιαδάκης» δίνει δυνατό spoiler για την σύλληψη Μαθιού και τον γάμο με την Μαρίνα


Ο Δημήτρης Ήμελλος έδωσε πολύ δυνατό spoiler για το τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν του αγαπημένου μας Σασμού..

Καλεσμένος στην εκπομπή ALPHA Tώρα, βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός, Δημήτρης Ήμελλος, ο οποίος μας χαρίζει μοναδικές στιγμές μέσα από τον ρόλο του στην σειρά Σασμός. 

Τι αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός για τον β΄κύκλο της σειράς Σασμός, την σύλληψη του Μαθιού αλλά και για τον φημολογούμενο γάμο του με την Μαρίνα;





Ο Δημήτρης Ήμελλος μιλά για την συνέχεια του Σασμού


«Ο Μαθιός συλλαμβάνεται από τον Αντώνη για τον φόνο του Άγγελου. Ο φόνος του Στεφανή Σταματάκη εκκρεμεί. Παίζεται ένα παιχνίδι σε τι βαθμό και πώς είναι εμπλεκόμενη η οικογένεια Σταματάκη στους δύο φόνους. Χρησιμοποιείται ο φόνος του Άγγελου για να βγουν άλλα λαβράκια», αποκαλύπτει ο Δημήτρης Ήμελλος.



«Η σχέση του Αντώνη με τη Μαρίνα… Κάθε φορά που πάει να χαρεί ο Αντώνης κάτι γίνεται και ανατρέπονται τα πάντα…. Η ευχή του κόσμου, να δει το ζευγάρι μαζί, θα γίνει πραγματικότητα. Σεναριογράφου θέλοντος και θεού επιτρέποντος ο Αντώνης θα το πάρει το κορίτσι.



Το πότε θα το δούμε! Η επιτυχία του Σασμού οφείλεται στην ομαδική δουλειά, στους συντελεστές και τους ικανότατους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα και το καλό σενάριο. Και το κερασάκι, ο τόπος, η Κρήτη. Ένας τόπος της φαντασίας, ένα γαλατικό χωριό που μας θυμίζει πολύ όμορφα πράγματα» ανέφερε ο Δημήτρης Ήμελλος για την συνέχεια της σειράς Σασμός. 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.