Ads Top

Σασμός Spoiler 9/7: Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της 2ης σεζόν (pics)


Δυναμικά ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την 2η σεζόν του Σασμού - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άρχισαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς, Σασμός

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να φέρουν της νέας σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του Alpha Σασμός, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler».




Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time αναφορικά με την μυθοπλασία και όχι άδικα καθώς η πλοκή του έργου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό στους δέκτες.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον και τη νέα σεζόν υπόσχονται ακόμη περισσότερα, η αρχή του δεύτερου κύκλου φέρνει την αποχώρηση 8 χαρακτήρων.

Τα γυρίσματα όμως της σειράς του Alpha έχουν ήδη αρχίσει και οι πρώτες εικόνες από τη 2η σεζόν είναι γεγονός!

Είναι γεγονός ότι οι πιστοί τηλεθεατές της καθημερινής δραματικής σειράς του Alpha ανυπομονούν ήδη για τη δεύτερη σεζόν, που θα λύσει όλες τους τις απορίες αφού το τέλος άφησε πολλά και αναπάντητα ερωτηματικά. Μάλιστα πολλοί από τους τηλεθεατές φάνηκαν ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με το τέλος που επέλεξαν οι δημιουργοί.

Όπως αποκάλυψε η Δανάη Παππά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου έχουν ήδη ξεκινήσει.



Μάλιστα, δημοσίευσε και μερικά στιγμιότυπα από το σετ, με τον συμπρωταγωνιστή της, Στρατή Χατζησταματίου, ο οποίος υποδύεται τον αδερφό της, Μανώλη.

Όμως και η τηλεοπτική μητέρα των παιδιών, Αλίνα Κωτσοβούλου δημοσίευσε και εκείνη μια φωτογραφία με τα τηλεοπτικά παιδιά της, όπως έκανε και ο Στάθης Μαντζώρος.








ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.