Ads Top

Σασμός Spoiler 20/7: Αυτός κρύβεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας Μαθιού-Αστέρη


Θα κινδυνεύσουν σοβαρά Μαθιός και Αστέρης στα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.. Δεν φαντάζεστε ποιος κρύβεται από πίσω..

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στο νέο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» και ένας νέος κύκλος αίματος είναι προ των πυλών.




Σασμός επόμενα επεισόδια: Εντυπωσιακό ήταν το φινάλε για τη φετινή σεζόν στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, Σασμός, με την ιστορία από την Κρήτη να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Χαρακτηριστικά ήταν τα νούμερα στην τηλεθέαση, με τους τηλεθεατές να περιμένουν με αγωνία τον δεύτερο κύκλο, με τις εξελίξεις να συναρπάζουν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια και το Sportime να σας ενημερώνει με τα Σασμός Spoiler.

Ο Παύλος Βρουλάκης θα είναι ο νέος χαρακτήρας του επόμενου κύκλου που θα πρωταγωνιστήσει, ζητώντας εκδίκηση για τον θάνατο του Άγγελου και του Πετρή.




Σασμός επόμενα επεισόδια: Ξεσπά «πόλεμος»



Η δολοφονία του Άγγελου φέρνει τον Μαθιό αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη ως ύποπτος για το άγριο έγκλημα. Η Καλλιόπη βλέπει τον γιο της στη φυλακή να κατηγορείται για τον θάνατο ενός ακόμα Βρουλάκη, ξέροντας πως μία βεντέτα αυτή τη φορά είναι πολύ κοντά.

Οι Βρουλάκηδες δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν ασυγχώρητο έναν ακόμα θάνατο και η καπετάνισσα δίνει τον δικό της αγώνα προκειμένου να αποδείξει πως ο Μαθιός είναι αθώος, καθώς φοβάται μη του συμβεί κάτι κακό στη φυλακή όπως στον άντρα της.

Ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει έπειτα από χρόνια και ενώ όλοι τον είχαν για νεκρό. Ωστόσο, είναι αποφασισμένος και πιο αδίστακτος από ποτέ για να πάρει εκδίκηση για τους θανάτους του Πετρή και του Άγγελου. Για την Καλλιόπη είναι ένας ακόμα επικίνδυνος Βρουλάκης που είναι ικανός για όλα.

Ο Παύλος οργανώνει το δικό του σχέδιο παρακολουθώντας τις ζωές όλων χωρίς να το γνωρίζουν και οι Σταματάκηδες ζουν ώρες αγωνίας, πιστεύοντας πως σύντομα θα γίνουν στόχος ώστε να πληρώσουν το τίμημα για τα εγκλήματα.



Οι φόβοι δεν θα αργήσουν να βγουν αληθινοί, καθώς δέχονται επίθεση και κάποιοι προσπαθούν να τους τρομοκρατήσουν, με τον εφιάλτη να επιστρέφει στο σπίτι τους μετά από χρόνια. Η Καλλιόπη γνωρίζει πως αν δεν καταφέρει σύντομα να αποδείξει την αθωότητα του Μαθιού, το επόμενα θύμα θα είναι κάποιο μέλος της οικογενείας τους. Άπαντες φοβούνται πως ένας νέος κύκλος αίματος είναι έτοιμος να ανοίξει.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.