Ads Top

Σασμός Spoiler 18/7: Η Καλλιόπη «πεθαίνει» από τύψεις στο δεύτερο κύκλο της σειράς


Όλα όσα θα συμβούν - Τι spoiler έχει δώσει η ίδια η Μαρία Τζομπανάκη για τον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης μας σειράς..

Μέσα Σεπτέμβρη κάνει πρεμιέρα στον ALPHA ο β’ κύκλος της σειράς «Σασμός».




H πρώτη σκηνή του β' κύκλου θα είναι η σύλληψη του Μαθιού, αλλά και η αναταραχή στην εκκλησία καθώς ο γαμπρός δεν έχει εμφανιστεί. Η Βασιλική, που τον περιμένει μαζί με τον Νικηφόρο, δεν έχουν ιδέα τι έχει συμβεί, μέχρι που τους ενημερώνουν ότι δεν θα γίνει ο γάμος: «Η αστυνομία συνέλαβε τον Μαθιό ως ύποπτο για φόνο», τους λένε.

Η Βασιλική λιποθυμάει και ο Νικηφόρος δεν ξέρει τι να κάνει, τα χάνει και προσπαθεί να συνεφέρει τη μάνα του, αλλά και να τρέξει να δει τι συμβαίνει. Στο μεταξύ ο Μανόλης καταρρέει γιατί πιστεύει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Αγγελο για να μη μιλήσει, για να μην τον καταδώσει για τον φόνο του Στεφανή και τρελαίνεται καθώς αισθάνεται ενοχές ότι εξαιτίας του σκοτώθηκε ένας ακόμη άνθρωπος.



Η Βασιλική επιστρέφει στο σπίτι και με το νυφικό ακόμα θρηνεί και λέει ότι δεν ήταν ποτέ γραφτό της να παντρευτεί τον άνθρωπο που αγάπησε: «Το ήξερα ότι κάτι θα συμβεί. Το αισθανόμουν», λέει κλαίγοντας και θυμάται τη στιγμή που ο Μαθιός πήγε να τη δει λίγο πριν τον γάμο και ότι του είχε πει ότι είναι γρουσουζιά να δει το νυφικό της.

Την ίδια ώρα ο Μαθιός μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα και εκεί ενημερώνεται ότι είναι ο βασικός ύποπτος για τον φόνο του Αγγέλου.



Ο αγώνας για να σωθεί ο Μαθιός αρχίζει, θα μαθευτεί άραγε η αλήθεια για τον φόνο του Αγγέλου; Τι ρόλο θα παίξει η Καλλιόπη και τι η Ασπα;

Πηγή:TV24
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.