Ads Top

Με εκπλήξεις η ευρωπαϊκή λίστα Ολυμπιακού για Σλόβαν!


Μέσα ο Χουάνγκ - Ποιοι έμειναν εκτός λίστας

Ο Ολυμπιακός δήλωσε την ευρωπαϊκή λίστα στην UEFA για τα παιχνίδια του Γ' προκριματικού του Europa League με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.




Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή, αλλά όπως είχαν οι υποχρέωση, οι πρωταθλητές δήλωσαν απόψη τη λίστα με την οποία θα αγωνιστούν στα παιχνίδια του Γ’ προκριματικού γύρου του Europa League, κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Με τον Ινμπό Χουάνγκ να μπαίνει στην τελική επιλογή, καθώς κρίθηκε απόλυτα έτοιμος

Αντίθετα, εκτός λίστας έμεινε το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα των τελευταίων ημερών, Ντορόν Λάιντνερ. Εκτός και ο Αμπουμπακάρ Καμάρα, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός για περίπου 15 ημέρες. Σε ό,τι έχει να κάνει με τους υγιείς που δεν επιλέχθηκαν είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ουσεϊνού Μπα, Αχμέντ Χασάν, Λεονάρντο Κούτρης, αλλά και ο Γκονζάλο Αβιλα.



Σε ό,τι έχει να κάνει με τα νέα πρόσωπα, πλην του Χουάνγκ, στη λίστα βρίσκεται και το όνομα του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος είναι καλά πλέον και διαθέσιμος για τις αναμετρήσεις με τους Σλοβάκους.

Αναλυτικά η ΛΙΣΤΑ Α: Ανδρούτσος, Καρβάλιο, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χουάνγκ, Κανέ, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ροντρίγκες, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζίνκερναγκελ.

Η ΛΙΣΤΑ Β: Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.