Ads Top

Ιταλία καλεί Παπασταθόπουλο - Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό!


Δείτε ποια ομάδα θέλει τον Σωκράτη - Τι αναφέρει δημοσίευμα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στους πρωταθλητές Ελλάδος, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να περιμένει πρόταση από ομάδα της Ιταλίας.

Το πρωί του Σαββάτου, προέκυπτε πως μετά τον Κώστα Μανωλά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται σε καθεστώς μεταγραφής από τον Ολυμπιακό, μετά την απόφαση της διοίκησης των «ερυθρολεύκων» για ριζικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.




Μάλιστα, αν και στην περίπτωση του Μανωλά το ενδιαφέρον έρχεται από τη Σαουδικη Αραβία, δεν ισχύει το ίδιο για τον πρώην στόπερ μεταξύ άλλων της Άρσεναλ και της Μπορούσια Ντόρτμουντ.



Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο Σωκράτης αρέσει ιδιαίτερα σε ομάδα της Ιταλίας, με τα ΜΜΕ της χώρας να αναφέρουν πως ενδέχεται σύντομα να υπάρξει επίσημη πρόταση.

Η ομάδα αυτή είναι η Παλέρμο που ανέβηκε φέτος στη Serie B και έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει προκειμένου να διεκδικήσει και δεύτερη σερί άνοδο και να επιστρέψει στη Serie A.



Υπενθυμίζεται εξάλλου πως ο Παπασταθόπουλος έχει κάνει σπουδαία καριέρα στα ιταλικά γήπεδα, αφού έχει φορέσει τη φανέλα της Μίλαν και της Τζένοα.

Έτσι, οι εξελίξεις και στο μέτωπο αυτό αναμένονται ραγδαίες και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, χωρίς ακόμα στον Ολυμπιακό να έχουν πάρει θέση για τα δημοσιεύματα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.