Ads Top

«Κλείνει» εξτρέμ ο Ολυμπιακός!


Οι θετικές εξελίξεις με Χέρτα για Λουκεμπάκιο - Οι δύο επιπλέον επιλογές στη λίστα για εξτρέμ - Όλα τα δεδομένα για μια κομβική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός προχωράει για εξτρέμ και η υπόθεση θα κλείσει άμεσα. Τι γίνεται με τον Λουκεμπάκιο και με ακόμη δυο περιπτώσεις που φαίνεται να «παίζουν» γερά στο λιμάνι




Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, όμως την ίδια ώρα «δουλεύει» πάνω στην απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την απόκτηση του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, έχουν βάλει μπροστά και για ακόμη έναν πλάγιο επιθετικό, ο οποίος όμως θα διαφέρει από τον Δανό στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας είναι σε ανοιχτή γραμμή για να κλείσουν την υπόθεση εξτρέμ, με ένα από τα ονόματα που «παίζει» γερά να είναι εκείνο του Ντίντο Λουκεμπάκιο της Χέρτα.

Ο Βέλγος εξτρέμ είναι μια περίπτωση που βρίσκεται ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα, ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει και μιλάει με τη γερμανική ομάδα, η οποία όμως ήταν αρνητική σε πρώτη φάση για την πώληση του Λουκεμπάκιο.



Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η Χέρτα άλλαξε στάση και δείχνει θετική πλέον για την παραχώρηση του παίκτη, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να σημειωθούν σημαντικές εξελίξεις και τελικά να προχωρήσει το θέμα του Βέλγου για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο Λουκεμπάκιο γνώριζε ότι δεν ήταν στις βασικές επιλογές της Χέρτα και για αυτό θέλει να πάει σε έναν σύλλογο που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, προκειμένου να είναι στην αποστολή του Βελγίου για το Μουντιάλ του Κατάρ. Και η προοπτική που του δίνει ο Ολυμπιακός μπορεί να τον δελεάσει…



Από εκεί και πέρα, βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται μόνο με την περίπτωση του Λουκεμπάκιο, αλλά και με ακόμη δυο παίκτες που αγωνίζονται στα πλάγια της επίθεσης. Τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως οι Πειραιώτες «δουλεύουν» εντατικά πάνω στην απόκτηση εξτρέμ και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να υπάρχουν εξελίξεις στο λιμάνι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.