Ads Top

Φίλιππος Τσαγκρίδης | Χοροί και απίστευτο γλέντι Τσαγκρίδη στις Σπέτσες μετά τον οριστικό χωρισμό με Καινούργιου! (vid)


Το...γλεντάει στις Σπέτσες ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά τον οριστικό του χωρισμό με την Κατερίνα Καινούργιου - Δείτε τον να χορεύει με κοστούμι την μεγάλη επιτυχία του FY

Δείτε τον να χορεύει με κοστούμι το "Την καστανή την παίρνει ο Daddy, την ξανθιά την παίρνει ο FY"




Γενικά δεν μπορεί να πει κανείς πως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι ένας ενεργός χρήστης του instagram. Ενώ διατηρεί προσωπικό προφίλ στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης σπανίως το χρησιμοποιεί για να μοιραστείς με τους διαδικτυακούς του φίλους πράγματα από την καθημερινή του ζωή. Συνήθως αναρτά για τις δουλειές του, διαφημίσεις κάποιων μαγαζιών φίλων κλπ.

Τον τελευταίο καιρό ήρθε πάλι στο επίκεντρο το όνομά του λόγω της επανασύνδεσης που είχε με την παρουσιάστρια του ALPHA, Κατερίνα Καινούργιου.

Μια επανασύνδεση που, όμως, δεν πήγε πολύ καλά αν λάβει κάποιος υπόψιν το γεγονός πως έπεσαν unfollow αλλά και πως ενώ εκείνος αυτό το ΣΚ διασκέδαζε με φίλους στις Σπέτσες, εκείνη βρισκόταν στη Μύκονο με τον καλό της φίλο και υποστηρικτή, Νίκο Κοκλώνη.



Ενώ η παρουσιάστρια από αναρτήσεις της έχει προδώσει πως το τελευταίο διάστημα δεν είναι καλά και την λυπεί το γεγονός πως δεν είναι κοντά της ο άλλοτε αγαπημένος της και τα πράγματα μεταξύ τους δεν πάνε καλά, εκείνος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό βίντεο και φωτογραφίες από την καλοκαιρινή του εξόρμηση αφήνοντας στους ακόλουθούς του την εντύπωση πως περνάει τέλεια.

Οι αναρτήσεις του Φίλιππου Τσαγκρίδη








ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.