Ads Top

Η Γη Της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια: Νέα κόντρα για τη Μυρτάλη – Άγριος καβγάς με τη Μαρίνα


Από αχώριστες φίλες έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση.. Τι θα γίνει στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης σειράς του MEGA, «Η Γη Της Ελιάς»

Μυρτάλη και Μαρίνα έδειχναν στον πρώτο κύκλο της σειράς, να είναι κυριολεκτικά αχώριστες όμως από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της νέας σεζόν, τα δεδομένα θα αλλάξουν.




Αφορμή για να συμβεί αυτό θα σταθεί η απόφαση της Μυρτάλης να πλησιάσει ερωτικά και να ενδώσει στη πίεση που της έχει δείξει όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο Αλέξης.

Μάλιστα, αποφασίζει να τον φιλήσει κάτι που μόλις το μαθαίνει η Μαρίνα, την κάνει κυριολεκτικά έξαλλη, ξεσπώντας κατά της Μυρτάλης που παραβλέπει όλα όσα έχει κάνει ο Αλέξης που τον οδήγησαν μέχρι την απαγωγή της αλλά και το ψυχιατρείο.



Η Μαρίνα θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κάνει τη Μυρτάλη να αλλάξει γνώμη, όμως φαίνεται πως είναι μάταιος ο κόπος της.

Η Μυρτάλη από την πλευρά της προσπαθεί να την καθησυχάσει, λέγοντας της πως ήταν μια κίνηση της στιγμής και πως δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.

Μάλιστα, της αποκαλύπτει πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έβλεπε τον Αλέξη στον ύπνο της, κάτι που την έκανε να τον δει πλέον με ένα άλλο μάτι.



Με αυτόν τον τρόπο, η ζωή της Μυρτάλης παίρνει μια άλλη στροφή, καθώς ανατρέπονται τα πάντα και σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, με τα ανοιχτά μέτωπα για την ίδια, να είναι πλέον πολλά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.