Ads Top

Οι θέσεις ξένων στον Ολυμπιακό μετά τον Χουάνγκ!


Πόσους παίκτες με μη κοινοτικό διαβατήριο διαθέτει ο Ολυμπιακός μετά την απόκτηση του Χουάνγκ - Πόσοι μπορούν να δηλώνονται, πόσοι πρέπει να μένουν εκτός αποστολής

Με τη μεταγραφή του Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ ο Ολυμπιακός γεμίζει στα χαφ του, αλλά έχει και πολλούς ποδοσφαιριστές με μη κοινοτικό διαβατήριο.




Ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ έρχεται το μεσημέρι στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και η μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά αναμένεται να τελειώσει και τυπικά. Επί της ουσίας απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του 25χρονου άσο από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Με δεδομένο ότι ο Χουάνγκ θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό δημιουργούνται νέες συνθήκες στο ρόστερ και είναι δεδομένο πως το προσεχές διάστημα θα υπάρξει ένα ντόμινο αλλαγών στο ρόστερ.



Πρώτα απ' όλα με την προσθήκη του Χουάνγκ είναι αρκετοί οι παίκτες στη μεσαία γραμμή. Επομένως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές και αποχωρήσεις τις επόμενες ημέρες.

Ένα ακόμα θέμα έχει να κάνει και με τους ξένους που μαζεύονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Με τον Χουάνγκ που λογίζεται ως ξένος ο αριθμός αυτός φτάνει τους επτά ποδοσφαιριστές με μη κοινοτικά διαβατήρια.



Αυτοί είναι οι Ουσεϊνού Μπα, Μαντί Καμαρά, Παπέ Σισέ, Αγκιμπού Καμαρά, Χουάνγκ, Πιερ Κούντε και Μαμαντού Κανέ. Τι σημαίνει αυτό ότι όταν θα πρέπει να δηλώνονται μέχρι πέντε ποδοσφαιριστές με μη κοινοτικά διαβατήρια τότε δύο θα πρέπει να μένουν εκτός. Άρα και με αυτό το θέμα είναι προφανές ότι θα υπάρξουν εξελίξεις, αφού κάθε εβδομάδα ο προπονητής θα έχει τον πονοκέφαλο να κόβει μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.