Ads Top

Τηλεοπτική «βόμβα»: «Κλείδωσε» η επόμενη τηλεοπτική στέγη της Ιωάννας Μαλέσκου μετά τον ΣΚΑΪ


Βόμβα! Έκλεισε η μεταγραφή που δεν περίμενε κανείς! Σε ποιο κανάλι μετακομίζει η Ιωάννα Μαλέσκου, τι εκπομπή αναλαμβάνει - Ποιος την ακολουθεί από το ΣΚΑΪ

Μια μεγάλη ανατροπή έρχεται στο τηλεοπτικό σκηνικό, με την Ιωάννα Μαλέσκου να αναζητά τον επόμενο σταθμό της και αυτόν πιθανότατα να είναι το Mega, παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση της Κατερίνας Καραβάτου.




Η παρουσιάστρια θεωρείται παρελθόν από τον ΣΚΑΪ και το όνομα της έχει ακουστεί σχεδόν για όλα τα κανάλια. Όμως φαίνεται ότι η παρουσιάστρια βρήκε το νέο τηλεοπτικό της σπίτι.


Μια δεύτερη Mega-λη ευκαιρία για τη Μαλέσκου





Όπως αναφέρει το tvnea.com, η Ιωάννα Μαλέσκου, για την οποία ακούγονται σειρήνες γάμου, έχει έρθει σε συμφωνία με το Mega, προκειμένου να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. 

Μάλιστα, την παρουσιάστρια θα ακολουθήσει και ένας από τους παλιούς της συνεργάτες και συγκεκριμένα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ανακοίνωση του «Μεγάλου Καναλιού» θα γίνει πολύ σύντομα, δίνοντας μια δεύτερη μεγάλη ευκαιρία στη Μαλέσκου, η οποία δεν είδε την πρώτη απόπειρα στο Φάληρο, ερχόμενη από την Κρήτη, να αποδίδει, αλλά ευελπιστεί πως αυτή την φορά το σκηνικό θα αλλάξει, έστω κι αν απέναντί της θα έχει την πανίσχυση συνήθεια της Ναταλίας Γερμανού με το «Καλύτερα δε γίνεται».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.