Ads Top

«Υπέγραψε στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Σκάρπα»!


Μύλος με τον Γκουστάβο Σκάρπα - Στη Βραζιλία γράφουν τώρα ότι ο παίκτης δεν θα παίξει, τελικά, στον Ολυμπιακό, αλλά στην έτερη ομάδα ιδιοκτησίας Μαρινάκη, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με την οποία υπέγραψε ήδη!




Τα πάνω-κάτω στην υπόθεση του Γκουστάβο Σκάρπα!

Ενώ εδώ και μέρες το όνομα του 28χρονου «παίζει» στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού πολύ δυνατά και μάλιστα, πριν από μερικές ώρες οι ατζέντηδες του παίκτη ανέβασαν ένα story με ένα αεροπλάνο και την ελληνική σημαία, οι Βραζιλιάνοι γράφουν τώρα, δημοσιεύοντας και χαρακτηριστικές φωτογραφίες, ότι υπέγραψε στην έτερη ομάδα ιδιοκτησίας Μαρινάκη, τη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Η ''Globo'' συγκεκριμένα, αν και γίνεται χαμός σε όλα τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, γράφει ότι ο Σκάρπα «υπέγραψε προσύμφωνο με την αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ και θα ενταχθεί στη νέα του ομάδα από το 2023». 



«Οι πληροφορίες μεταφέρθηκαν αρχικά από τον δημοσιογράφο Benjamin Back. Ο Σκάρπα θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την Παλμέιρας, αλλά από τις αρχές αυτού του μήνα θα μπορούσε να υπογράψει νέο προσύμφωνο με άλλους συλλόγους», προσθέτει το ρεπορτάζ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.