Ads Top

«Στον αέρα» η μεταγραφή Νέντοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα!


Γιατί δεν υπογράφει ο Παναθηναϊκός την αποδέσμευση του - Τι έχει συμβεί στην υπόθεση

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Νεμάνια Νέντοβιτς, αλλά ξέχασε μια σημαντική λεπτομέρεια: να καταβάλει το buy out των 300 χιλιάδων ευρώ, χωρίς το οποίο ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να αποδεσμεύσει και επίσημα τον Σέρβο γκαρντ.

«Μύλος» με την υπόθεση της αποδέσμευσης του Νεμάνια Νέντοβιτς από τον Παναθηναϊκό και της μετακίνησής του στον Ερυθρό Αστέρα.




Όπως διαβάσατε την Πέμπτη (7/7), ο Σέρβος γκαρντ είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2021, το οποίο θα ανανεωνόταν αυτόματα, εάν έπαιζε σε 28/34 παιχνίδια της Euroleague. Λόγω της αποβολής των ρωσικών ομάδων ο «Νέντο» έκανε 26/32 συμμετοχές και οι «πράσινοι» θεώρησαν πως η συμφωνία τους έχει ανανεωθεί και για τη σεζόν 2022-2023. Ωστόσο, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς «πάτησε» πάνω σε αυτόν τον όρο και τόνισε πως το συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει ανανεωθεί.



Το «τριφύλλι» δεν θέλησε να μπει σε δικαστική διαμάχη με την πλευρά του ποιοτικού σούτινγκ γκαρντ και ξεκαθάρισε πως ο Νέντοβιτς μπορεί να πάει όπου θέλει, αρκεί να γίνει αυτό που προβλέπει το συμβόλαιό του: να φέρει το buy out ύψους 300.000 ευρώ. Πρόκειται για τη ρήτρα που υπήρχε από την πλευρά του παίκτη στη συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο πλευρές το περσινό καλοκαίρι.

Ο Ερυθρός Αστέρας το απόγευμα της Πέμπτης ανακοίνωσε το deal με τον «Νέντο» και τον καλωσόρισε στο Βελιγράδι, όμως αυτή τη στιγμή το buy out δεν έχει καταβληθεί από τη σερβική ομάδα προς το «τριφύλλι». Γι' αυτό και στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως ο παίκτης δεν έχει αποδεσμευτεί ακόμα τυπικά και από την μεριά τους δεν έχουν βγάλει κάποια ευχαριστήρια ανακοίνωση, ούτε τον έχουν αποχαιρετήσει μέσω των social media.



Στο ΟΑΚΑ, λοιπόν, περιμένουν το buy out από την πλευρά της σερβικής ομάδας, για να θεωρήσουν και επίσημα τον Νέντοβιτς παρελθόν. Μόνο όταν καταβληθεί το ποσό των 300χιλ. ευρώ θα υπογράψει και η «πράσινη» πλευρά τη λύση της συνεργασίας της και το letter of clearance του αθλητή θα περάσει στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.