Ads Top

Μπορεί να κοντράρει ο Σίνερ


Τώρα αρχίζουν τα… δύσκολα αναφορικά με το Γουίμπλεντον, μιας και μπαίνουμε στη τελική ευθεία της σπουδαίας διοργάνωσης. Σήμερα ξεκινούν τα προημιτελικά σε άντρες και γυναίκες, με τις προβλέψεις μας να γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες, καθώς τα πάντα μπορεί να συμβούν. Μάθε για τον στοιχιμαν.

Πρώτος στη «μάχη» για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά, μπαίνει ο υπερασπιστής του τροπαίου, Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος κάτοχος 6 τίτλων στην Αγγλία, αντιμετωπίζει τον ταλαντούχο Ιταλό Γιανίκ Σίνερ και το έργο του δε θα είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Διάβασε για τον stoiximan.

Ν. ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ: Δεν έχει πιεστεί ιδιαίτερα ο Τζόκοβιτς στο φετινό Γουίμπλεντον και αυτό είναι εμφανές στα παιχνίδια και τα αποτελέσματά του. Η πορεία του ως την 8άδα ήταν ομαλή, έπαιξε με παίκτες που δεν είχαν εμπειρία, όμως έχασε σετ από τον Κορεάτη Κβον και τον Ολλανδό Φαν Ραϊτόφεν. Τώρα τα πράγματα, όμως, σοβαρεύουν και ο Σέρβος είναι δεδομένο πως θα «φορτσάρει» για να πάρει ακόμα μια κούπα στο ιστορικό τουρνουά της Βρετανίας. Κόντρα στον Σίνερ παίζει πρώτη φορά σε γρασίδι, έχοντας δυο νίκες σε σκληρό και χώμα ως τώρα.

Γ. ΣΙΝΕΡ: Η αλήθεια είναι πως ο νεαρός Ιταλός δεν είχε έντονη προετοιμασία για το Γουίμπλεντον, όμως με την είσοδό του στο τουρνουά, έδειξε πως αν βρεθεί στη μέρα του δύσκολα αντιμετωπίζεται. Έκανε μερικά σπουδαία παιχνίδια (με Ίσνερ και Αλκαράθ πιο συγκεκριμένα), το σερβίς του ήταν σχεδόν «άσπαστο» και μπαίνει στο πιο κρίσιμο ματς της καριέρας του, φτάνοντας μια ανάσα από έναν ημιτελικό σε Γκραν Σλαμ για πρώτη φορά. Φυσικά, το έργο του μόνο εύκολο δε θα είναι, μιας και αντιμετωπίζει τον κορυφαίο τενίστα στο γρασίδι αυτή τη στιγμή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ανωτερότητα του θρυλικού «Νόλε» είναι δεδομένη όταν μιλάμε για ματς Γουίμπλεντον, πόσο μάλλον για προημιτελικά. Ο Σίνερ, όμως, ειδικά μετά την εμφάνιση κόντρα στον Αλκαράθ, έδειξε πως έχει τα φόντα να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μπορεί να μείνει κοντά στο ματς και μπορεί να κερδίσει έστω ένα σετ. Στο 1.95 του Stoiximan, θα πληρώσουμε για να το μάθουμε.



Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.