Ads Top

Η επόμενη μεταγραφή Ολυμπιακού μετά τον Κάνααν!


Ποιος είναι ήδη κλεισμένος, ποιος ακολουθεί μετά τον Κάνααν - Όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής του

Το παρασκήνιο της απόκτησης του Αϊζέια Κάνααν μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Ζέρβας, που αναφέρθηκε και στο μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα.




Για το παρασκήνιο της απόκτησης του Αϊζέια Κάνααν από τον Ολυμπιακό μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, τονίζοντας ότι η ολοκλήρωση της συμφωνίας των «ερυθρολεύκων» οφείλεται στους σωστούς χειρισμούς πριν προκύψει η σφήνα από πλευράς Φενέρ.

Παράλληλα, τόνισε ότι η απόκτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο είναι… τελειωμένη, αφού οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονταν έναν ακόμα Έλληνα στο ρόστερ τους μετά την αποχώρηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ ενώ αναφέρθηκε και στο γενικότερο μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού από εδώ και στο εξής.



Συγκεκριμένα, με τη συμφωνία με τον Άλεκ Πίτερς να είναι και αυτή δεδομένη, ο Ολυμπιακός πλέον έχει καλύψει τα βασικά κομμάτια του παζλ και θα κινηθεί για κάποιους Έλληνες παίκτες (π.χ. ο Τανούλης), εκτός αν τελικά αποχωρήσει ο Βεζένκοφ, που σε αυτή την περίπτωση θα έρθει σε πρώτο πλάνο ο Νικ Καλάθης εφόσον είναι ακόμα διαθέσιμος στην αγορά.

Ακούστε όσα είπε:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.