Ads Top

Φαίη Σκορδά: «Κλείδωσε» η μεταγραφή - Παρασκήνιο από τις επαφές με το μεγάλο κανάλι


Τέλος η Φαίη Σκορδά από τον ΑΝΤ1 και το Πρωινό - Λύγισε στον αέρα στην τελευταία εκπομπή - Δείτε όλα όσα έγιναν, με ποιο κανάλι είναι κοντά σε συμφωνία

Η εκπομπή, το Πρωινό έριξε αυλαία και η Φαίη Σκορδά σήμερα, 8 Ιουλίου έκανε την τελευταία της αποφώνηση και λύγισε!




Ο Διονύσης Σχοινάς ήταν ο τελευταίος καλεσμένος του Πρωινού και την ώρα που ερμήνευε τις γνωστές επιτυχίες του, η παρουσιάστρια άρχισε να χαιρετά έναν έναν τους συνεργάτες της και λύγισε στον αέρα της εκπομπής!

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι είναι μία περίεργη μέρα… αφού όλοι γνωρίζουν ότι η παρουσιάστρια αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σταθμό του Αμαρουσίου!

Ένα μεγάλο κεφάλαιο δηλαδή της επαγγελματικής ζωής της φτάνει στο τέλος του σήμερα, 8 Ιουλίου και είναι λογικό όσοι τη γνωρίζουν να στέκονται μουδιασμένοι απέναντί της και να περιμένουν την επόμενη κίνηση.



Παρά το βελούδινο διαζύγιο μην τον ANT1 - όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον- η Φαίη Σκορδά έζησε πολύ σημαντικές στιγμές στο πλατό του Πρωινού. Μιλώντας για μία ολόκληρη δεκαετία, η παρουσιάστρια βίωσε στον αέρα της συγκεκριμένης εκπομπής πολύ σπουδαία γεγονότα. Όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό.

Ο Γιώργος Λιάγκας λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, είπε: «Μία χρονιά φτάνει στο τέλος της, μία ιδιαίτερη χρονιά και θέλω να ευχαριστήσω την Φαίη Σκορδά…» και στη συνέχεια ευχαρίστησε και την συντακτική ομάδα του!

Η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και είπε: «Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα να πω…» και ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 για τα εννιά με δέκα χρόνια που ήταν στο κανάλι και τη στήριξη που είχε μέχρι την τελευταία στιγμή και… συγκινήθηκε!

Με βουρκωμένα μάτια είπε: «Μέσα σεένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτά τα 9-10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι πραγματικά οικογένεια. Γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά σε αγκαλιάζουν.



Να ευχαριστήσω αυτή την ομάδα, σας κοιτώ όλους στα μάτια αυτές τις μέρες. Δεν έχει καμία σημασία, γιατί αυτό που μένει στο τέλος είναι μόνο μια αγκαλιά. Χθες κοιτούσα την Λίτσα και δεν άντεχα. Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι».

Δείτε παρακάτω τα τελευταία της λόγια στον αέρα της εκπομπής:


Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της Φαίης


Το τηλεοπτικό δίδυμο του «Πρωινού» αναμένεται να χωριστεί καθώς ο Γιώργος Λιάγκας που έχει συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου, αναμένεται να κάνει δική του εκπομπή και έτσι το μόνο που περίμεναν οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, ήταν το αν θα πει το «ναι» η Φαίη Σκορδά στην ανανέωση του συμβολαίου της.

Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται ότι η παρουσιάστρια βρίσκεται μια «ανάσα» από τη συμφωνία της με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το πρωί του Σαββάτου, την ίδια στιγμή που στο τηλεοπτικό παρασκήνιο ακούγονταν διάφορα για τη μεταγραφή της παρουσιάστριας σε άλλο κανάλι, η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι», την είδηση ότι η Φαίη Σκορδά έχει ήδη υπογράψει με τον ΣΚΑΪ.

Από την άλλη πλευρά οι φήμες περί μεταγραφής της παρουσιάστριας στο κανάλι του Star και του MEGA έχουν αρχίσει να φουντώνουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της η Ναταλία Ανδρικοπούλου, η Φαίη εξετάζει πολύ σοβαρά την πιθανότητα να βρεθεί στο κανάλι της Κηφισιάς μιας και το προτεινόμενο συμβόλαιο που της προτείνει το Star είναι 3 χρόνια.

Παράλληλα, όπως τόνισε η δημοσιογράφος, η Φαίη Σκορδά έχει μία αδυναμία στις ψυχαγωγικές παραγωγές του σταθμού όπως είναι το GNTM ή το Master Chef.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε ότι ένα ζουζούνι, της σφύριξε μέσω μηνυμάτων στο κινητό της πως η Φαίη έχει ήδη υπογράψει με τον ΣΚΑΪ και μάλιστα ότι οι υπογραφές μπήκαν στο κτήμα Νάσιουτζικ. Κάτι που όμως που δημιουργεί ερωτήματα καθώς αυτό τον καιρό το κτήμα είναι κλειστό.

Πολλά έχουν γραφτεί και ακόμα περισσότερα έχουν ακουστεί και σχεδόν κάθε εβδομάδα μπαίνει κι άλλο ένα κανάλι στην διεκδίκησή της, η γνωστή παρουσιάστρια θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση στην τηλεοπτική αγορά.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Φαίη Σκορδά δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.