Ads Top

Ο Ντέκο «στέλνει» Βραζιλιάνο εξτρέμ στον Ολυμπιακό!


Ποιος είναι ο Μπρούνο Ταμπάτα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Πόσα εκατομμύρια ζητάει η ομάδα από την Πορτογαλία για να τον παραχωρήσει - Όλες οι λεπτομέρειες

Η ρεβάνς με την Μακάμπι Χάιφα είναι σε πρώτο πλάνο στον Ολυμπιακό, ο οποίος συνεχίζει… αθόρυβα τις επαφές για την απόκτηση εξτρέμ. Τον Βραζιλιάνο άσο της Σπόρτινγκ, Μπρούνο Ταμπάτα, πρότεινε ο Ντέκο.




Με σύνθημα «από εμάς εξαρτάται» ξεκίνησε η δουλειά στον Ολυμπιακό για την ρεβάνς με την Μακάμπι Χάιφα στο Καραϊσκάκη, για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς είναι σε πρώτο πλάνο στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και άπαντες στην ομάδα τόνιζαν πως πρέπει να κάνουν το καθήκον τους, ώστε να πάρουν οι πρωταθλητές Ελλάδας την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.



Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε μία πρώτη κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας να είναι προσηλωμένοι στο πλάνο που σχεδίασε με τους συνεργάτες του και να είναι περισσότερο πιεστικοί και επιθετικοί σε σχέση με το πρώτο ματς στο Ισραήλ.

Την ίδια στιγμή, όμως, συνεχίζεται… αθόρυβα η προσπάθεια για την ενίσχυση της ομάδας. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός εξτρέμ, ο οποίος θα προσθέσει ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού.

Το νέο όνομα που έρχεται να προστεθεί στη λίστα είναι εκείνο του Μπρούνο Ταμπάτα. Πρόκειται για 25χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τον οποίο – σύμφωνα με την SportDay – πρότεινε ο Ντέκο στους Πειραιώτες.

Βέβαια, η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι μιας και η Σπόρτινγκ συζητάει μεν την παραχώρηση του, αλλά δεν πέφτει κάτω από τα 5.000.000 ευρώ για τον Βραζιλιάνο.

Την ίδια ώρα μάλιστα που ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του Ταμπάτα, ο 25χρονος πλάγιος επιθετικός απασχολεί πολλές ομάδες από την πατρίδα του, ενώ προστέθηκε και η Παλμέιρας, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη χώρα του καφέ.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα βγήκε στην αγορά για την απόκτηση μεσοεπιθετικού για τις δυο πτέρυγες, μιας και ο Γκουστάβο Σκάρπα που ακούγεται έντονα και για τον Ολυμπιακό δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του και θα αποχωρήσει τον ερχόμενο Γενάρη.

Την περσινή σεζόν είχε 31 συμμετοχές, ενώ πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.