Ads Top

Το συμβόλαιο Χουάνγκ στον Ολυμπιακό!


Τι αποκάλυψε ο Κώστας Νικολακόπουλος - Για πόσα χρόνια θα υπογράψει ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ, πότε έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στην επικείμενη άφιξη του Χουάνγκ Ιν Μπέομ στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό.




Προ των πυλών του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ. Όπως μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, αν όλα πάνε καλά στις προγραμματισμένες για αύριο τελικές συζητήσεις για τα διαδικαστικά της μεταγραφής (που κατά πάσα πιθανότητα θα πάνε καλά), ο Νοτιοκορεάτης μέσος αναμένεται να έρθει στην Αθήνα Τρίτη ή Τετάρτη, προκειμένου να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Έτσι, με τον 25χρονο άσο που είναι 35 φορές διεθνής και με 4 γκολ στο ενεργητικό του, οι πρωταθλητές θα καλύψουν με έναν πολύ καλό δημιουργικά παίκτη, με πολύ καλή πάσα, το σχετικό κενό στην ενδεκάδα.



Υπενθυμίζεται πως ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ ανήκε στη Ρούμπιν Καζάν, με την οποία είχε 38 συμμετοχές, 6 γκολ και 7 ασίστ. Μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έφυγε ως δανεικός στην FC Σεούλ με την οποία είχε 10 εμφανίσεις. Τη σεζόν 2019/20 πέρασε από το MLS με την ομάδα του Βανκούβερ καταγράφοντας σε 41 εμφανίσεις, 4 γκολ και 4 ασίστ.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.