Ads Top

Άπιστος Επόμενα Επεισόδια: Η Ασιγιά δέχεται θανάσιμη επίθεση από άγνωστο άντρα


Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΪ - Έχουν περάσει δύο χρόνια από το επεισοδιακό διαζύγιο της Ασιγιά και του Βολκάν, με εκείνον να είναι αποφασισμένος να... ταράξει τα νερά.




Ακόμα κι αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσει τον γιο του, τον Αλί. Αργότερα, η Ασιγιά δέχεται Θανάσιμη επίθεση από έναν άγνωστο άντρα, ενώ με τη βοήθεια του Χαλούκ ανατρέπει ένα σχέδιο του πρώην συζύγου της.

Ο ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στην Ασιγιά και στον Βολκάν κορυφώνεται με τον πιο δραματικό τρόπο. Εκείνη, που τον ξέρει πολύ καλά, χρησιμοποιεί την εξυπνάδα της για να κατευθύνει τις αντιδράσεις του προς το αποτέλεσμα που τη συμφέρει.

Εκείνος αφήνει την ορμή του να τον παρασύρει σε λόγια και πράξεις που δεν θα μπορέσει ποτέ να πάρει πίσω. Όμως, τελικός κριτής για την έκβαση της προσωπικής τους διαμάχης είναι μόνο ο Αλί, ο οποίος επιλέγει να μείνει με τη μητέρα του.



Ο χρόνος περνάει και δύο χρόνια μετά από το ιδιαίτερο και επεισοδιακό διαζύγιο της Ασιγιά και του Βολκάν, εκείνος κατάφερε να δημιουργήσει νέα οικογένεια στην Αμερική κι εκείνη να ξαναβρεί την ηρεμία της μαζί με τον μονάκριβο γιο τους, τον Αλί. Τώρα, όμως, ο Βολκάν επιστρέφει στην πόλη και είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να... ταράξει τα νερά.

Το πρώτο και πιο βασικό βήμα του είναι να μπορέσει να πλησιάσει εκ νέου τον Αλί και να τον πείσει πάση θυσία ότι θέλει να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο μαζί του. Στην πραγματικότητα, όμως, θέλει να τον χρησιμοποιήσει με κάθε τρόπο για να εκδικηθεί την άλλοτε αγαπημένη σύζυγό του, την Ασιγιά.



Ο Αλί φέρεται περίεργα


Ο Βολκάν, από την ημέρα που επέστρεψε στην πόλη, δεν χάνει την παραμικρή ευκαιρία να επιδεικνύει την όμορφη, νέα, οικογένειά του παντού και ειδικότερα στην Ασιγιά. Όμως, η γυναίκα δεν δείχνει να επηρεάζεται με κανέναν τρόπο από τις ολοένα και πιο ξαφνικές εμφανίσεις του.

Το αντίθετο. Αρνείται να μπει στη διαδικασία να παίξει το βρόμικο παιχνίδι του, με αποτέλεσμα ο Βολκάν να εκνευρίζεται και να ανεβάζει την ένταση, με απώτερο σκοπό να πετύχει όλα όσα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του. Αυτή τη φορά, μάλιστα, ο Βολκάν σχεδιάζει να πλήξει άμεσα την επαγγελματική της ασφάλεια.

Στο μεταξύ, η επιστροφή του άντρα δημιουργεί ιδιαίτερα μεγάλη αναστάτωση στον Αλί. Και αυτό γιατί πάνω που συνήθισε την απουσία του, ο Βολκάν γύρισε ξανά κι όσο κι αν θέλει ο Αλί να του δείξει πόσο του έλειψε, ταυτόχρονα δεν θέλει με τίποτα να στενοχωρήσει τη μητέρα του.

Επομένως, όλα αυτά τα περίπλοκα συναισθήματα τον μπερδεύουν και τον κάνουν να φέρεται αλλοπρόσαλλα. Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο μικρός ζητάει για πρώτη φορά να περάσει το βράδυ στο σπίτι του μπαμπά του με τη νέα οικογένειά του. Η απουσία του, όμως, αφήνει την Ασιγιά μόνη και ευάλωτη σε κάθε απειλή.

Κάποιος άγνωστος εισβάλλει στο σπίτι τους και επιτίθεται στην Ασιγιά αρπάζοντάς την από τον λαιμό, προσπαθώντας να την πνίξει. Η γυναίκα πανικοβάλλεται, ενώ σκέφτεται πως πίσω από αυτό κρύβεται ο Βολκάν. Η Ασιγιά του ξεφεύγει αλλά στη συνέχεια, ο άγνωστος άντρας την απειλεί και φεύγει από το σπίτι της.

Η Ασιγιά, μετά την επίθεση που δέχτηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, αρχίζει να κάνει πολλά και διάφορα σενάρια. Υποψιάζεται ποιος μπορεί να είναι αυτός που προσπαθεί να την τρομοκρατήσει και έτσι ζητάει τη βοήθεια της Νιλ για να το εξακριβώσει.

Ταυτόχρονα, καλείται να διορθώσει και τη ζημιά που προσπαθεί να της κάνει επαγγελματικά ο Βολκάν. Και για αυτόν τον λόγο έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει πάλι τον πεθερό του, τον κύριο Χαλούκ.

Ο τελευταίος ανατρέπει την προσπάθεια του Βολκάν να στερήσει από την Ασιγιά τη θέση της στο νοσοκομείο, με τον Βολκάν να ενοχλείται έντονα. Τίποτα, όμως, δεν τον εξοργίζει περισσότερο από το να πλησιάζει την Ασιγιά οποιοσδήποτε άλλος άντρας.

Με τη δικαιολογία πως ο Αλί δεν χρειάζεται αλλαγές στην καθημερινότητά του, ο Βολκάν κάνει ό,τι μπορεί για να απομακρύνει κάθε αντρική παρουσία από τη ζωή της πρώην συζύγου του. Κάτι που εν μέρει το καταφέρνει.

Στο μεταξύ, τίποτε απ’ όλα αυτά δεν περνάει απαρατήρητο από την Ντερίν, η οποία έχει αρχίσει να ζηλεύει αφόρητα και να νιώθει ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή ο Βολκάν μπορεί να την παρατήσει είτε για χάρη της Ασιγιά είτε για οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Έτσι, αρχίζει να σκέφτεται όλο και πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρει κάποια απαραίτητα μέτρα ή ακόμα και να οργανώσει κάποιο σχέδιο εναντίον οποιουδήποτε θελήσει να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία της.

Πηγή:MYTV
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.