Ads Top

Για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα η Ιωάννα Τούνη: «Σπάει» την σιωπή της η Τούνη για την εγκυμοσύνη - «Δεν έχω εύκολη εγκυμοσύνη αλλά…»


Δείτε την για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα - Όλες οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε για την δύσκολη εγκυμοσύνη που έχει
Εδώ και δύο μέρες η είδηση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας αφού η γνωστή influencer το πήρε απόφαση και επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να γίνονται γονείς με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.




Μάλιστα αποκάλυψε πως είναι ήδη τριών μηνών έγκυος αλλά δεν ήθελε να το αποκαλύψει καθώς περνούσε μια δύσκολη ψυχολογικά περίοδο. Χιλιάδες ήταν αυτοί διάσημοι και μη που έσπευσαν να της ευχηθούν κάτω από την ανάρτησή της.




Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη δεν ήταν καθόλου εύκολοι



Σήμερα, το μεσημέρι της Τετάρτης 20/7 προχώρησε σε ακόμη μία αποκάλυψη σχετικά με την κατάστασή της τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της απαντώντας σε ερώτηση κάποιας διαδικτυακής φίλης σε direct message. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε «Η εμπειρία μου so far(βάζοντας όλες τις φατσούλες για να δείξει πως οι πρώτοι μήνες δεν ήταν καθόλου ρόδινοι για την ίδια)».



Συνέχισε: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη.. Αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Ζηλεύωωωωω».


Το πρώτο βίντεο της Ιωάννας Τούνη με φουσκωμένη κοιλίτσα



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.