Ads Top

Σασμός - Νικηφόρος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Γιώργος Αμούτζας


Το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε σε χειρουργική επέμβαση - Η νεότερη ενημέρωση για την υγεία του και η επιστροφή στα γυρίσματα και στο θέατρο

Ο Γιώργος Αμούτζας τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστούσε στη δραματική σειρά του Alpha "Σασμός", όπου υποδυόταν τον "Νικηφόρο".




Ο νεαρός ηθοποιός κέρδισε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του, ενώ ο ρόλος του είχε αρκετές ανατροπές και εκπλήξεις. 

Μετά την ολοκλήρωση του Α' κύκλου, οι συντελεστές του "Σασμού" ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα για τα επόμενα επεισόδια, τα οποία θα προβληθούν από τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα, οι εξελίξεις πρόκειται να είναι καταιγιστικές.

Παράλληλα με τα γυρίσματα της σειράς, ο Γιώργος Αμούτζας πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Φιλοκτήτης" του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Μαρλένε Καμίνσκι. 

Το έργο κάνει καλοκαιρινή περιοδεία σε επιλεγμένα θέατρα και Φεστιβάλ της Ελλάδας και της Κύπρου. Τον απαιτητικό ρόλο του πληγωμένου ομώνυμου ήρωα ερμηνεύει ο Τάσος Νούσιας, αυτόν του φιλόδοξου Νεοπτόλεμου αναλαμβάνει ο Γιώργος Αμούτζας, ενώ στον ρόλο-πρόκληση του πολυμήχανου Οδυσσέα βρίσκουμε την Μαρία Πρωτόπαππα. Μαζί τους ένας 6μελής χορός ταλαντούχων ηθοποιών.



Ωστόσο, η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 6 Ιουλίου παράσταση στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη αναβλήθηκε λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FTHIS.GR ο Γιώργος Αμούτζας την Τετάρτη υποβλήθηκε σε μια μικρή χειρουργική επέμβαση μετά από κολικό νεφρού. Ο ίδιος την επόμενη ημέρα (Πέμπτη 7/7) ζήτησε από τους γιατρούς με δίκη του απόφαση και υπογραφή να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ώστε να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. 



Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Αμούτζας βρέθηκε κανονικά στο γύρισμα του "Σασμού", ενώ το βράδυ έπαιξε κανονικά στην παράσταση που είχε μεταφερθεί μια ημέρα αργότερα.

Μάλιστα, την ώρα της υπόκλισης αναφορά στην εισαγωγή του Γιώργου Αμούτζα στο νοσοκομείο έκανε και ο Τάσος Νούσιας, ο οποίος ζήτησε από τους θεατές να του χαρίσουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα. 

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο "Φιλοκτήτης" σήμερα και αύριο θα παίζεται στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.