Ads Top

Γιώργος Λιανός | Ζει οικογενειακό «Survivor» με την υπέροχη οικογένεια του στη Ρόδο (pics)


Δείτε φωτογραφίες του...Super Μπαμπά Γιώργου Λιανού να τρέχει με την...μπαντάνα της οικογένειας για τα παιδιά του!

Έβαλε τη μπλε μπαντάνα του μαχητή και τρέχει για τα παιδιά του. 

Από Άγιο Δομίνικο στην Αθήνα και από την Αθήνα στη Ρόδο ήταν το φετινό πρόγραμμα του Γιώργου Λιανού, που ισορροπεί άψογα ανάμεσα στο να είναι επιτυχημένος επαγγελματίας και επιτυχημένος σούπερ – μπαμπάς.






Και όταν λέμε «μπαμπάς», στην περίπτωσή του πρόκειται για έναν άκρως απαιτητικό ρόλο αφού έχει τέσσερα παιδιά. Πιο συγκεκριμένα, έχει αποκτήσει τρεις γιους από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη και μια κόρη, τη μικρή Βαλέρια, με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη.



Έτσι, οι διακοπές αυτές περιελάμβαναν έξι άτομα, γεγονός που εξηγεί και το γιατί επέλεξαν την προεδρική σουίτα γνωστού ξενοδοχείου του Νησιού των Ιπποτών. Ο 45χρονος παρουσιαστής του Survivor και τραγουδιστής λοιπόν, απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους του περιοδικού OK!, που τον φιλοξενεί στις σελίδες του.


Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές





Στα στιγμιότυπα που εξασφάλισαν οι paparazzi βλέπουμε το ζευγάρι σε ανέμελες οικογενειακές στιγμές να απολαμβάνει τις διακοπές του, αμέριμνοι και χαρούμενοι. Τις εντυπώσεις κλέβει και η καλλίγραμμη σιλουέτα της Κωνσταντίνας Καραλέξη, η οποία έγινε μαμά για πρώτη φορά σχεδόν πριν από 1,5 σχεδόν χρόνο, όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Μάρτιο του 2021.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.