Ads Top

Survivor - Βρισηίδα Ανδριώτου: Η Βρισηίδα «αδειάζει» Εμμανουήλ για Σοϊλέδη και Σοφιάνα - «Με εκνεύριζε που...» (vid)


Παίρνει θέση η Βρισηίδα για τον Άρη Σοϊλέδη - Απίστευτο άδεισμα σε όσα καταλόγιζε ο Εμμανουήλ, όσα αποκάλυψε η πρώην πλέον παίκτρια του παιχνιδιού
Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5, η Βρισηίδα Ανδριώτου παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις της στην εκπομπή Love it, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σχόλιο που είχε κάνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για την ερωτική έλξη που υπάρχει ανάμεσα σε Τάλα, Σοφιάννα και Άρη Σοϊλέδη.




Η Βρισηίδα ξεκαθάρισε πως δεν είπε ποτέ τίποτα τέτοιο στον Κωνσταντίνο, ενώ τόνισε πως παρεξήγησε τα λεγόμενά της και πως ποτέ δεν υπονόησε κάτι τέτοιο.

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας για τον Εμμανουήλ


«Δεν του είπε ποτέ τίποτα για Τάλα, Σοφιάννα και Άρη του Κωνσταντίνου. Πάντα μαζί άραζαν. Ήρθε και με ρώτησε τι κάνουν αυτοί οι τρεις εκεί και του είπα ότι ήταν πάντα μαζί αυτοί. Το είπα και το πήρε με άλλο ύφος, όπως όταν διαφωνούσαμε και νόμιζε ότι τον βρίζουμε», είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα.



«Ο Άρης δεν είχε έπαρση αλλά...» - Η Βρισηίδα Ανδριώτου πήρε θέση δίπλα στον Σοϊλέδη


«Ο Άρης από την αρχή που μπήκε που μπήκε στο Survivor έριχνε το όνομά μου στην κάλπη. Δεν έχει όμως έπαρση απλά ξέρει ότι είναι καλός παίκτης. Αυτό δεν το κάνει να έχει έπαρση. Εμείς σαν ομάδα λέγαμε πρέπει να πάρουμε σίγουρο πόντο. Άρη θα πας με αυτόν. Δεν έλεγε ότι θα πάρει κάποιον και δεν τον νοιάζει τι θα κάνουμε εμείς

Ήταν πάντα ομαδικός, πιο πολύ με νευρίαζε όταν έλεγε τι θα κάνουμε εμείς τα κορίτσια. Και εγώ επειδή δεν ήθελα να βγω μπροστά και να πω ότι θα κάνουμε αυτό που θέλω εγώ. Πάντα καθόμουν πίσω, δεν έπαιρνα την ευθύνη και τους έλεγα να μου δώσουν όποια θέλουν εκείνοι και μπορεί και να έχανα, ενώ ήξερα ότι με άλλη θα κέρδιζα.



Ο Άρης ήθελε να δώσει τους εύκολους πόντους στις φίλες του για να μην πέσουν τα στατιστικά τους και εγώ έπαιζα με την καλύτερη και ήταν σαν να παίζω στο ατομικό», ισχυρίστηκε η πρώην παίκτρια των μπλε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.