Ads Top

Survivor - Μαρία Αντωνά: Το ποστάρισμα Μαρίας Αντωνά για Μαίη και η υβριστική απάντηση στο Twitter - «Κράτα τα λεφτά σου θα σου χρειαστούν...»


Σάλος στο Twitter από την επίθεση που δέχθηκε η Μαρία Αντωνά - Δείτε τι της γράφουν
Ένα tweet της Μαρίας Αντωνά, με το οποίο υποστηρίζει την Μαίη για την παραμονή της στο Survivor έχει προκαλέσει σάλο με τις βωμολοχίες και τα σχόλια απο κάτω να δίνουν και να παίρνουν για τον Άρη Σοϊλέδη φθάνοντας σε επίπεδο ανηθικότητας!




Δείτε παρακάτω τα σχόλια «φωτιά»:

Survivor 5: «Φτάνει πια»! «Ξέσπασμα» της Μαρίας Αντωνά και κράξιμο στο Twitter στην παρουσιάστρια για τον Σοϊλέδη


Το Survivor 5 οδηγείται προς το φινάλε του κι ένα εκ των φαβορί για το έπαθλο είναι ο Άρης Σοϊλέδης, με το σημερινό (25/5) επεισόδιο να τον αφορά σε σημαντικό βαθμό, ειδικά λόγω του συνεχόμενου ομηρικού του καβγά με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Η Μαρία Αντωνά, που δεν έχει κρύψει την υποστήριξή της στον ποδοσφαιριστή, επιχειρώντας μαζί του να βρεθεί στο επίκεντρο της showbiz, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά σε περιστατικό, όπου εμπλέκεται ο μέλλων σύζυγός της, «ξεσπώντας» εναντίον του Μαρτίκα και όχι μόνο.



Survivor 5: Το «ξέσπασμα» της Αντωνά και οι αντιδράσεις


«Η ηθική διδάσκετε όχι σε προσωπικά Q αλλά μπροστά σε όλους ! Αυτό που κανείς είναι αισχρό ! Φτάνει πια με τον Άρη ΦΤΑΝΕΙ τον έχετε ξεζουμίσει», έγραψε η Αντωνά στην αρχή, αλλά δεν έμεινε εκεί, συνεχίζοντας με νέα ανάρτηση, όπου έγραφε: «Του έχετε θίξει οικογένεια , σπίτι , σχέση , ζωή τα πάντα όλα Επειδή ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ και θέλετε, ζητάτε , απαιτείτε να σας φέρεται με ηθική και μιλάτε για διδασκαλία ηθικής ? αλήθεια τώρα?».


Οι δύο αυτές αναρτήσεις, όπως είναι λογικό, έφεραν ορυμαγδό σχολίων στο Twitter, με αρκετούς να υποστηρίζουν τα λεγόμενά της, αν και πολλοί ήταν όσοι της υπενθύμισαν, ότι όσα «λούζεται» τώρα, τα επεδίωξε ουσιαστικά εκείνος με τη στάση του στο ριάλιτι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.