Ads Top

Survivor Spoiler 8/6: Πρωταγωνίστρια στους «Απαράδεκτους» έτοιμη να μπει στο παιχνίδι


Δήλωση που θα συζητηθεί, δείτε ποιος θέλει να μπει στο Survivor - Ανοιχτή πρόσκληση στον Ατζούν

H Δήμητρα Παπαδοπούλου αποκάλυψε ότι μια σκέψη που έχει είναι να δηλώσει συμμετοχή για το «Survivor»!




Με αφορμή την επιστροφή της στο θεατρικό σανίδι μετά από μια πενταετία, η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιστρέφει δριμύτερη με μια επιθεώρηση  στο θέατρο Άλσος, σε κείμενα δικά της και σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη. Μάλιστα η Δήμητρα έκανε και μια αποκάλυψη για μια κρυφή επιθυμία της σχετικά με το ριάλιτι του ΣΚΑΪ το Survivor!

Μιλώντας μεταξύ αστείου και σοβαρού σε ερώτηση για το τι θα ήθελε να κάνει μελλοντικά στην τηλεόραση, απάντησε «Μια σκέψη μου σοβαρή είναι να πάω στο “Survivor”. Μου πηγαίνει πολύ και ο τρόπος ζωής εκεί και όλα. Μου αρέσει η καρύδα, οι φακές…» είπε γελώντας η ηθοποιός, χωρίς πάντως να διευκρινίσει αν το εννοεί σοβαρά η απλά κάνει χιούμορ.



Από εκεί και πέρα η Παπαδοπούλου, αναφερόμενη στην παράσταση που ανεβαίνει, μίλησε για τα δυο πιο σημαντικές δυσκολίες που έχει να αντιμνετωπίσε. Αυτές είναι να μάθει καλά τα λόγια της και να βρει τι θα φορέσει γιατί ακόμη δεν έχει κατασταλάξει, όπως σχολίασε.

Μάθαμε επίσης ότι ο πιο συνεπής στις υποχρεώσεις του ηθοποιός της παράστασης είναι ο Θανάσης Αλευράς, το «φυτό» του θιάσου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.