Ads Top

Survivor Spoiler 6/6: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Ποιοι χάνουν σήμερα - Ποιος βγαίνει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Το Survivor 5 οδηγείται σιγά σιγά προς το τέλος του και οι παίκτες, που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο, δίνουν τα πάντα, ώστε το τέλος της διαδρομής να τους βρει στο Γαλάτσι για την τελική φάση του ριάλιτι επιβίωσης.




Ο δρόμος, άλλωστε, είναι θεωρητικά για όλους ανοικτός προς το έπαθλο των 100.000 ευρώ, αν και φυσικά υπάρχουν τα φαβορί και τα αουτσάιντερ σε αυτή την κούρσα μέχρι το σημείο, όπου κάποιος θα φτάσει πρώτος στο να κόψει το «νήμα» της επιτυχίας, μετά από μήνες ατελείωτης υπομονής στις κακουχίες, με τις ίντριγκες πάντως να συνεχίζονται κανονικά.

Η νέα εβδομάδα έχει ξεκινήσει και, στο τέλος της, μόλις οκτώ παίκτες θα έχουν απομείνει στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, το οποίο συνεχίζεται προς το παρόν κανονικά με ομάδες, αναμένοντας το πότε θα γίνει ατομικό, μιας και την περσινή σεζόν η μετατροπή είχε γίνει ήδη, όταν είχαν μείνει δέκα παίκτες, αν και φυσικά κάθε κύκλος είναι διαφορετικός.



Survivor spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Από τη στιγμή, δε, που το ριάλιτι είναι σαφέστατα σε πρώτη μοίρα, το αγωνιστικό κομμάτι μπορεί με τη σειρά του να πάει λίγο πιο πίσω, αν και φυσικά κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ποιος μένει ή φεύγει από το νησί, με τους παίκτες λίγο λίγο να λιγοστεύουν.

Στην εβδομάδα αυτή θα δούμε σήμερα (6/6) την πρώτη ασυλία, με την μπλε ομάδα να έχει πάρει... τον αέρα της κόκκινης και τη δεύτερη να επιθυμεί να αντιδράσει, ώστε να μη βρεθεί και πάλι αναγκασμένη σε θέση να ψηφίσει για υποψήφιο προς αποχώρηση.



Ποιος, λοιπόν, θα είναι ο πρώτος για αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, πάντως, η κόκκινη ομάδα δε γλιτώνει την ήττα, όπως και ο Σπύρος Μαρτίκας την ψήφο, με τον Νίκο Γιάννη στην αντίπερα όχθη να είναι, φυσικά, ο εύκολος στόχος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.