Ads Top

Survivor Spoiler 25/6: Ποιος παίκτης κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία;


Ποιος κερδίζει - Ποιος παίκτης είναι φαβορί για την πρώτη ατομική ασυλία - Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..

Πανικός αναμένεται να γίνει στο επόμενο επεισόδιο στο Survivor, με την 1η ασυλία να έχει κάνει τους παίκτες άνω-κάτω.




Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αποδεικνύεται και φέτος το παιχνίδι των ανατροπών καθώς ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε δύο εβδομάδες πριν από τον μεγάλο τελικό, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο την τελική εξάδα.

Μαίη Εμμανουηλίδου, Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Στάθης Σχίζας, Νίκος Γιάννης και Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι οι παίκτες που άντεξαν μέχρι σήμερα και πλέον μπορούν να στρέψουν το βλέμμα προς το τρόπαιο και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Κάθε αγώνας από εδώ και πέρα είναι κομβικός καθώς μια νίκη στην ατομική ασυλία μπορεί να οδηγήσει αυτόν που θα την κατακτήσει ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό.



Έτσι θα γίνει και στο επόμενο αγώνισμα όπου και θα πέσουν κορμιά. Η ιδιαιτερότητα είναι πως αυτή τη φορά δεν θα έχουμε έναν αγώνα επάθλου καθώς θα πάμε απευθείας για την 1η ατομική ασυλία.

Survivor spoiler 26/6: Ποιος κερδίζει την 1η ατομική ασυλία;


Την ερχόμενη Κυριακή (26/6), οι έξι εναπομείναντες παίκτες θα μπούνε στον στίβο μάχης που θα απαιτεί πάθος, ταχύτητα, αντοχή και συγκέντρωση.

Όποιος καταφέρει να βάλει αυτά τα στοιχεία στο παιχνίδι του, σε συνδυασμό πάντα με την ευστοχία στον τελικό στόχο, θα εξασφαλίσει την ατομική ασυλία.



Αυτός που θα κερδίσει την ατομική ασυλία της εβδομάδας θα είναι ο Άρης Σοϊλέδης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.