Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 6/6: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα, ποιος βγαίνει πρώτος υποψήφιος
Όλα δείχνουν πως δεν θα αλλάξουν όλα όσα βλέπουμε ούτε σε ότι έχει να κάνει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.




Survivor 6/6 αποχώρηση: Έχω στερέψει από λόγια για να περιγράψω πως στο Survivor είναι σαν να βλέπουμε σε επανάληψη τις περασμένες εβδομάδες. Το ερώτημα είναι αν θα γίνει το ίδιο και με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η εκκίνηση θα είναι με το αγώνισμα της ασυλίας. Αναφέραμε ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία στο επεισόδιο της Δευτέρας. Αυτό που μένει σε εκκρεμότητα είναι το ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος. Θα έχουμε κλασσικά εικονογραφημένα κι εδώ; Όλα αυτό δείχνουν.



Οι μπλε κέρδισαν το έπαθλο φαγητού το Σάββατο. Οι μπλε κέρδισαν το αγώνισμα για την 1η ασυλία. Βλέπετε καμία διαφορά; Ακόμα και στα άτομα που έχουμε στις δύο ομάδες, μία διαφοροποίηση είδαμε. Αυτή έχει να κάνει με την Σταυρούλα Χρυσαειδή που φόρεσε ξανά την κόκκινη μπαντάνα. Μέχρι εκεί.

Survivor 6/6: Ίδιος υποψήφιος;


Από τη στιγμή που δεν βλέπουμε πολλές αλλαγές ως τώρα, δεν θα δούμε και στο συμβούλιο του νησιού. Μη γελιέστε δηλαδή. Διότι, οι κόκκινοι πάνε να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και οι μπλε θα είναι θεατές.



Οριστική ενημέρωση δεν έχουμε ακόμα, αλλά ο Σπύρος Μαρτίκας φαντάζει το απόλυτο φαβορί για να βγει ξανά στον τάκο από τους κόκκινους. Ο Στάθης Σχίζας ας μην ξεχνάμε που επί της ουσίας δεν τον διάλεξε. Έμεινε τελευταίος ο Professor και πήγε με τον αρχηγό των κόκκινων.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.