Ads Top

Kάργας: «Μεγάλη ομάδα η Λέφσκι αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο»


Το προφίλ της Λέφσκι Σόφιας, αντιπάλου του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League ανέλυσε o Γιάννης Κάργας!

Ειδικότερα, ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, που αγωνίστηκε στον ιστορικό βουλγαρικό σύλλογο τη σεζόν 2019-20 (σ.σ 29 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και προκριματικά Europa League), αναφέρει για τους «μπλε» πως «πρόκειται για πολύ μεγάλη ομάδα, το γνωρίζει αυτό ο ΠΑΟΚ αλλά δεν την πετυχαίνει σε καλό φεγγάρι. Έχει περάσει και καλύτερες στιγμές, τα τελευταία χρόνια δεν είναι τόσο δυνατή όσο πρέπει με βάση την ιστορία της».




Αναφορικά με την πρόκριση, ο Κιλκισιώτης αμυντικός κρίνει ότι «ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, όλα όμως κρίνονται στο γήπεδο. Και εγώ για παράδειγμα όταν έπαιζα στη Ντιναμό Μπρεστ αντιμετωπίσαμε τον Ατρόμητο που ήταν σε καλύτερο μομέντουμ και φαβορί όμως τους είχαμε αποκλείσει».

Ακόμη συμπλήρωσε: «Η Λέφσκι έχει αρκετό κόσμο, τον μεγαλύτερο στη Βουλγαρία, είναι επιπέδου ΠΑΟΚ. Το μόνο που της λείπει είναι ένας επενδυτής για να βάλει χρήματα και να την εκτοξεύσει, ήδη ωστόσο διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και πολύ καλό προπονητικό για τους παίκτες».



Ακολούθως, σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι των «μπλε», ο 27χρονος στόπερ υπογράμμισε: «Ο προπονητής Στοΐλοφ ξέρει τι μπορεί να πάρει από κάθε παίκτη, δεν έχει κάποιον σταρ η ομάδα και το σύνολο είναι αυτό που τους έφτασε ψηλά, όλοι οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ ωστόσο έχει τον πρώτο λόγο και όχι απλά λόγο μπάτζετ που μπορεί να έχει το εξαπλάσιο. Θεωρώ ότι ο Στοΐλοφ προχώρησε σε έξυπνες δηλώσεις ρίχνοντας το βάρος του φαβορί στον ΠΑΟΚ για να του φορτώσει πίεση, αλλά γνωρίζει κατά βάθος ότι είναι δύσκολο».

Κλείνοντας, είναι αξιοπρόσεκτο το γεγονός πως στη Βουλγαρία, και ειδικότερα στην πρωτεύουσα, που εδρεύουν οι δύο κορυφαίοι σύλλογοι της βαλκανικής χώρας, Λέφσκι και ΤΣΣΚΑ Σόφιας, οι αρχές, τα ίδια τα κλαμπ αλλά ιδίως οι οπαδοί έχουν καταφέρει να κρατούν μία ισορροπία τηρώντας την τάξη.



Ο Γιάννης Κάργας τοποθετείται σχετικά λέγοντας: «Έχω παίξει σε αγώνα εναντίον της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, όταν βγήκα στο γήπεδο είδα κόσμο και από τις δύο ομάδες, μισοί μισοί, δεν γίνεται αυτό στην Ελλάδα. Πιστεύω προσωπικά ότι δεν είναι θέμα αστυνομίας αλλά θέμα φιλάθλου, κατά πόσο δηλαδή πηγαίνει στο γήπεδο για να δει και να στηρίξει την ομάδα του. Αυτό το έχει πετύχει η Βουλγαρία, ο κόσμος θέλει να στηρίζει τους συλλόγους, δεν θα δεις να ξεφεύγουν τα πράγματα καθώς οι πολλοί σταματάνε τους λίγους».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.