Ads Top

Αλίγιαγκιτς: «Ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους φιλάθλους στην Ελλάδα»


Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Ντένις Αλίγιαγκιτς, ο οποίος τόνισε ότι οι φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα!

Ο Ντένις Αλίγιαγκιτς ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στους φιλάθλους της ομάδας.




Αναλυτικά όσα δήλωσε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού:

- Για τον Ολυμπιακό: «Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, από όπου στο παρελθόν έχουν περάσει πολλοί μεγάλοι παίκτες. Όπως ο Καρεμπέ, ο Τουρέ, ο Ριβάλντο και τώρα ο Βαλμπουενά. Και ο Βατσλίκ, τον οποίο γνωρίζω από την Τσεχία και ανυπομονώ να τον δω. Επίσης γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει 47 τίτλους και ελπίζω ότι φέτος θα κατακτήσουμε τον 48ο».

- Για τους στόχους του: «Στόχος μου είναι να σκοράρω γκολ και να δείξω στον κόσμο και στον προπονητή ό,τι καλύτερο μπορώ να κάνω. Ελπίζω να κερδίσουμε τον τίτλο και να προκριθούμε στο Champions League, γιατί νιώθω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο όνειρο για όλους μας στον σύλλογο και ελπίζω να τα καταφέρουμε».



- Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Θέλω να πω ότι ήδη έχω παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια της ομάδας στο YouTube και μπορώ να πω ότι πρόκειται για τους καλύτερους φιλάθλους στην Ελλάδα, ίσως και στην Ευρώπη. Ελπίζω να παλέψουν για μένα, όπως κι εγώ θα παλέψω γι’ αυτούς στο γήπεδο».




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.