Ads Top

Πρίντεζης: «Τα έχω δώσει όλα πραγματικά, ό,τι είχα και δεν είχα, τα έδωσα και τελείωσα»


Ο Γιώργος Πρίντεζης αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, εξηγώντας πως έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε στην ομάδα της ζωής του!




Ο Γιώργος Πρίντεζης συγκίνησε άπαντες ανακοινώντας την απόσυρσή του από την ενεργό δράση και ακολούθως, τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ:

«Είναι όμορφα, πολύ όμορφα, όταν τελειώνει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου έτσι, σε μια ομάδα που έχω πολλές αναμνήσεις, τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση, αν υπάρχει κάτι που με χαρακτηρίζει είναι ότι έχω αυτογνωσία. Ίσως μπορούσα να παίξω λίγο ακόμα αλλά τα έχω δώσει όλα πραγματικά, ό,τι είχα και δεν είχα, τα έδωσα και τελείωσα!



Υπάρχουν τρεις άνθρωποι που με στηρίξουν σε όλη τη ζωή μου. Αν αρχίσω και λέω ονόματα που αφιερώνω το πρωτάθλημα, επειδή είμαι 20 χρόνια στον Ολυμπιακό, μπορεί να ξεχάσω και να αδικήσω κάποιον. Όλες οι στιγμές είναι ωραίες. Έχουμε περάσει μαγικές στιγμές, χαίρομαι που ήμουν εδώ όλη τη ζωή μου, τα έδωσα όλα. Ο Παπανικολάου και ο Σάσα είναι παιδιά που αγαπάω, χαίρομαι που σταματάω και η ομάδα έχει μέλλον και ζωή, με όλα τα παιδιά έχουμε ζήσει στιγμές σπουδαίες. Δεν χρειάζονται να τους δώσω συμβουλές».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.