Ads Top

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν σοβαροί, θα είναι πιο δύσκολο το επόμενο παιχνίδι»


Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στη σοβαρότητα και την αμυντική συνέπεια του Ολυμπιακού, έπειτα από τη νίκη με 74-61 επί του Παναθηναϊκού στο Game 1 των τελικών.




Μετά το 1-0 επί του Παναθηναϊκού στους τελικούς της Basket League, ο έμπειρος τεχνικός των Πειραιωτών δήλωσε στην ΕΡΤ: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι μιας σειράς που έχει πίεση, πιο πολύ στον γηπεδούχο. Ήμασταν σοβαροί. Είχαμε ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ περισσότερο. Δεν τελείωσαμε καλά πολλές φάσεις στον αιφνιδιασμό. Ήμασταν γενικά συνεπείς αμυντικά και είχαμε τον έλεγχο με μεγάλες διαφορές».



«Όταν παίζεις τελικό για να πάρεις το πρωτάθλημα, είσαι στην πίεση. Δεν είναι εύκολο. Είναι σημαντικό το πρώτο παιχνίδι. Παίξαμε με το δικό μας στυλ κι επιβάλλαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Δεν κινδυνεύσαμε αλλά σε αυτές τις σειρές πρέπει να είσαι μετριοπαθής πάντα. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο. Υπάρχουν λίγα νεύρα, υπάρχει κούραση, έχουμε παίξει 73 ματς φέτος. Είμαστε συγκεντρωμένοι και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να πάρουμε τον τίτλο», πρόσθεσε ο Μπαρτζώκας.



Για τον επόμενο παιχνίδι: «Δεν θα αλλάξουν πολλά. Έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού που μας έχει φτάσει ως εδώ. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με το στυλ μας που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.