Ads Top

Παναθηναϊκός - Λάρισα 89-43


Διέλυσε την Λάρισα ο Παναθηναϊκός και τώρα...τελικοί!

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός στον 5ο ημιτελικό της σειράς με τη Λάρισα (89-43) αφήνοντας πίσω τα τελευταία γεγονότα και πήρε εμφατικά τη πρόκριση στους τελικούς της φετινής Basket League, εκεί όπου περιμένει ήδη ο Ολυμπιακός.




Αυτό ήταν! Όλα όσα προηγήθηκαν μετά το Game 4 στη Λάρισα, γύρισαν τον διακόπτη στις τάξεις του Παναθηναϊκού καθώς στον 5ο ημιτελικό οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα όλα όσα δεν έκαναν στις προηγούμενες αναμετρήσεις.

Βγάζοντας περίσσια ενέργεια σε άμυνα και επίθεση έκαναν... φύλλο και φτερό τους Θεσσαλούς και σκόρπισαν τον ενθουσιασμό στις τάξεις των 6.000 περίπου φίλων της ομάδας οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στο ΟΑΚΑ και έδωσαν την δική τους ώθηση για το «πράσινο» ξέσπασμα.



Η διαφορά πήρε τεράστιες διαστάσεις στο ματς, με τους «πράσινους» να είναι τα απόλυτα αφεντικά του αγώνα από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό! Ουσιαστικά δεν υπήρξε παίκτης που να υστέρησε στο κομμάτι της διάθεσης και της ενέργειας. Ειδικά στην άμυνα όπου η Λάρισα μόνο με... αίτηση έφτανε στο καλάθι του Παναθηναϊκού.



Οι Οκάρο Ουάιτ (17π.) και Νεμάνια Νέντοβιτς (16π.) ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους «πράσινους», ενώ ακολούθησαν οι Μέικον (14π.) και Παπαπέτρου (11π.) και Παπαγιάννης (10π., 10ριμπ.) Στον αντίποδα η Λάρισα πραγματοποίησε το χειρότερο παιχνίδι της και αυτό οφείλεται στην αμυντική παρουσία των «πρασίνων».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.