Ads Top

Παπανικολάου: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό της Α2 που μας βοήθησε να είμαστε εδώ»


Ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε συγκινημένος στον Γιώργο Πρίντεζη ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό Β', εξηγώντας πως οι Πειραιώτες βρίσκονται εδώ χάρη στην ομάδα της Α2.

Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε στην ΕΡΤ έπειτα από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του double από τον Ολυμπιακό:




«Είναι κλισέ πλέον αλλά είναι πολλά τα χρόνια, πολλές οι ώρες, τα ταξίδια, πολλά πράγματα που δεν μπορεί να τα καταλάβει κανείς. Οι χαρές, οι λύπες, οι τσακωμοί. Είμαι χαρούμενος που γνώρισα τον άνθρωπο Γιώργο, το τι έκανε στο παρκέ το είδαν όλοι, δεν φτάνουν τα λόγια να περιγράψουν τι έχει δώσει σε αυτή την ομάδα.



Η χρονιά πήγε ιδανικά, πήγαμε στο Φάιναλ Φορ που δεν ήταν πρωταρχικός στόχος. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που βρέθηκαν στην Α2 κι έδωσαν μάχη για να γυρίσει η ομάδα στην Α1. Ίσως δεν πήραν τα credits που τους άξιζαν... Μας βοήθησαν κι αυτοί να βρεθούμε σήμερα εδώ. Δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο επίλογο για τη φετινή χρονιά, δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου... Η ιστορία συνεχίζεται, αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα να κερδίζει».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.