Ads Top

«Τελειώνουν» 11 παίκτες από τον Ολυμπιακό!


Ο Φορτούνης, ο Λαλά και οι άλλοι.. Τουλάχιστον 11 παίκτες στην "μαύρη λίστα" του Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς!

Τουλάχιστον μια.... ενδεκάδα παικτών αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό στη μεταγραφική περίοδο και ο σύλλογος έχει ήδη βάλει μπροστά για να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.




Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις... Συνολικά τουλάχιστον έντεκα παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται σε διαδικασία αποχώρησης από το υπάρχον ρόστερ και συνεπώς υπάρχει ακόμα αρκετή... δουλειά στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Δουλειά που έχει ήδη βάλει μπροστά η ομάδα.

Υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που έχει αποφασιστεί να πουληθούν (ιδανικά βέβαια γιατί θα πρέπει να καλυφθούν και τα θέλω της ομάδας) όπως οι Χένρι Ονιεκούρου και Κένι Λαλά. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν θα είναι στα πλάνα της προσεχούς χρονιάς όπως οι Φορτούνης, Βρουσάι και Ανδρούτσος (με τον τελευταίο να έχει κάποιες ελπίδες παραμονής, αλλά... μέχρι εκεί).



Εκτός, όμως, από τα παραπάνω ονόματα στη σχετική λίστα υπάρχει ο Μάρκοβιτς που το ζητούμενο είναι είτε να πουληθεί είτε να φύγει δανεικός και ο Κρίστινσον που είναι τουλάχιστον μετέωρος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έχουμε βέβαια και τους δανεικούς που δεν έχουν κληθεί καν για προετοιμασία όπως οι Πέπε, Ρούμπεν Σεμέδο, Μάξι Λοβέρα και Γιάννης Μασούρας. Αντίθετα το... προσκλητήριο για να είναι παρόντες στην προετοιμασία έχει σταλεί σε Κούτρη, Χασάν, Ραντζέλοβιτς και Τσούμιτς.

Οι δυο κατηγορίες, οι δανεικοί που επιστρέφουν και οι πωλήσεις

Σε αυτά τα ονόματα προφανώς και δεν συμπεριλαμβάνονται παίκτες που ενδέχεται να πουληθούν λόγω αξίας ή ζήτησης όπως οι Παπέ Σισέ και Μαντί Καμαρά (όπως ζήτηση έχει και ο Αγκιμπού Καμαρά).



Σ' αυτό το γκρουπ παικτών δεν συμπεριλαμβάνονται οι δανεικοί Καρμπόβνικ και Λόπες που επιστρέφουν στις ομάδες τους, καθώς η συμφωνία ήταν για την περασμένη περίοδο και δεν επρόκειτο να ανανεωθεί.

Οι δυο κατηγορίες των παικτών που πιθανότατα δεν θα φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα την επόμενη σεζόν είναι οι εξής...

  • Αυτοί που φεύγουν και μένει να βρεθεί η σχετική φόρμουλα: Φορτούνης, Βρουσάι, Ανδρούτσος, Κρίστινσον, Μάξι Λοβέρα, Γιάννης Μασούρας.

  • Αυτοί που ιδανικά η ομάδα θέλει να πουληθούν: Ονιεκούρου, Λαλά, Μάρκοβιτς, Πέπε, Ρούμπεν Σεμέδο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.