Ads Top

Σασμός Τwitter: To Τwitter «λυγίζει» και κάνει Νο1 Trend το μωρό του Αστέρη και της Αργυρώς (photos)


To #babystamatakis κάνει θραύση στα social media και οι τηλεθεατές κάνουν συγκρίσεις στην εμφάνιση με τον τηλεοπτικό Αστέρη, δηλαδή τον Ορφέα Αυγουστίδη.




Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον και τελικά όλα δείχνουν, ότι στον Σασμό, η Αργυρώ και ο Αστέρης θα γίνουν ζευγάρι ξανά. Όχι πολύ σύντομα ωστόσο. Λέτε να έπαιξε ρόλο το κίνημα #cancelstavros στο Twitter με το κοινό να ζητά από την Αργυρώ να χωρίσει τον Σταύρο; Αυτή την στιγμή όμως κάνει θραύση το #babystamatakis καθώς το γλυκύτατο μωρό της Αργυρώς, ο μικρός Πετρής, είναι ο νέος αγαπημένος ρόλος του κοινού.




Αγαπημένοι του κοινού χθές πάντως σίγουρα δεν ήταν οι σεναριογράφοι και το σκηνοθετικό team με την άστοχη έως και αστεία σκηνή παρακολούθησης της Αργυρώς από τον Αστέρη

Ο Σταύρος έδωσε spoiler

Ο ταλαντούχος ηθοποιός του θεάτρου Γιώργος Χριστοδούλου, ο οποίος υποδύεται φέτος τον Σταύρο, σε συνέντευξη του σήμερα στην εκπομπή Super Κατερίνα, παραδέχτηκε πως είναι λίγο διστακτικός να συνεχίσει στην τηλεόραση. Μαζί με την πεποίθησή του πως Αργυρώ και Αστέρης θα είναι ξανά μαζί. Θα είναι λοιπόν ξανά μαζί Αργυρώ και Αστέρης, αλλά όχι τόσο απλά, όχι τόσο γρήγορα.

Έχουμε ξαναπεί ότι η ασθένεια του μικρού Πετρή θα αναγκάσει την Αργυρώ να παραδεχτεί στον Αστέρη ότι είναι πατέρας του παιδιού της. Αυτό θα γίνει ενώ ήδη θα έχουν επιστρέψει στην Κρήτη.



Ο θάνατος της Μανταρίνας και της γιαγιάς Ειρήνης

Με έναν συμβολικό τρόπο, η Μανταρίνα η πιστή σκυλίτσα του Πέτρου θα «φύγει» από την ζωή και η γιαγιά Ειρήνη θα αισθανθεί μόνη. Θα αρρωστήσει και αυτό θα κινητοποιήσει όλη την οικογένεια. Πρώτη θα κατέβει στην Κρήτη η Μαρίνα και αργότερα η Αργυρώ και ο Σταύρος με τον μικρό Πετρή. Η γιαγιά θα δει επιτέλους τον δισέγγονό της πριν πεθάνει. Δυστυχώς δεν θα μάθει ποτέ πως είναι ένας Σταματάκης, γιος του Αστέρη. Όχι πως δεν το υποψιαζόταν, αφού η Αργυρώ παντρεύτηκε πολύ σύντομα με τον Σταύρο.


Η οικογένεια Βρουλάκη βρίσκεται πια στην Κρήτη. Άρα δίπλα ξανά στον Αστέρη. Ο οποίος από τη στιγμή που θα μάθει πως έχει ένα γιο θα θελήσει να είναι συνέχεια κοντά του. 

Ωστόσο η Αργυρώ δεν μπορεί τόσο εύκολα να τον βάλει στην ζωή της. Πάντως ο μικρός Πετρής, έχει γίνει ήδη ο αγαπημένος των τηλεθεατών, οι οποίοι βρήκαν και ομοιότητα με τον Ορφέα Αυγουστίδη. 

Οι δε σκηνές με τον παππού Αντώνη ή θείο Αντώνη - γιατί οι σεναριογράφοι μάλλον δεν έχουν καταλήξει ακόμη - ήταν από τις πιο τρυφερές του Σασμού. Αλλά η σκηνή που ο Αστέρης παρακολουθεί την Αργυρώ, ήταν από τις πιο τραγελαφικές. Σε απόσταση αναπνοής. 

Σκηνοθετικό φάουλ για δεύτερη φορά. Θυμάστε την σκηνή που η Καλλιόπη πριν από μήνες παρακολουθούσε την Βασιλική και ήταν ένα εκατοστό πίσω της; Αυτό έγινε και χθες.













Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.