Ads Top

Survivor - Γιώργος Κατσαούνης: Έντονη αντίδραση τηλεθεατών στην αποβολή Κατσαούνη - «Παραγωγή δείξτε ποιοι είστε...»


Σάλος με την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη - Τα οργισμένα μηνύματα στον ΣΚΑΪ από τηλεθεατές
Πανικός έχει προκληθεί στον ΣΚΑΪ και πιο συγκεκριμένα στο Survivor 5, μετά την επίθεση του Γιώργου Κατσαούνη στον Τάκη Καραγκούνια και την επικείμενη αποβολή του.




Όπως όλα δείχνουν η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης έχει πάρει την απόφαση να αποβάλει οριστικά τον Γιώργο Κατσαούνη από το παιχνίδι, κάτι που όπως φαίνεται θα ανακοινώσει απόψε (8/5) ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο.

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις από σελίδες που υποστηρίζουν τον Γιώργο Κατσαούνη με μία από αυτές να κάνει λόγο για αδικία εις βάρος του παίκτη.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:




Ο καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην καλύβα, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτούσε επίμονα αν έχει πάρει κάποιος τα παπούτσια του. Όταν έλαβε αρνητικές απαντήσεις από τους συμπαίκτες του, είπε "όποιος τα έχει πάρει, του γ@μ... το σπίτι", προκαλώντας τον εκνευρισμό του Γιώργου Κατσαούνη που του ζήτησε να μη βάζει στο στόμα του σπίτια.



Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει και ο Κατσαούνης σηκώθηκε και χτύπησε τον Καραγκούνια. Οι υπόλοιποι παίκτες προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τους δύο άντρες, δίχως αποτέλεσμα. Παράλληλα, στο χθεσινό (7/5) επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε τα πρώτα σχόλια των παικτών μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας Αβραμάκη αλλά και τα αιχμηρά σχόλια του Τάκη Καραγκούνια για την παράνομη επικοινωνία, που είχε ο Σοϊλέδης με την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. εκεινος που πρεπει να φυγη οριστικα ειναι ο Τακης....(κολογερος)...αυτος τα δηιουργει ολα....αμα φυγη ολα θα ησυχασουν...ελεος ποια....πως θελεται να εχεται ακροαματικοτητα....με τετοια προσωπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.