Ads Top

Survivor - Μαρία Αντωνά: Η «αποκάλυψη» Μαρίας Αντωνά «έκαψε» Σοϊλέδη και έκανε έξαλλο τον Ατζούν


«Έσπασε» την κρυφή συμφωνία - Έξαλλος ο Ατζούν, τι συνέβη!
Τι συμβαίνει με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή στο ριάλιτι και γιατί υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος να αποχωρήσει τελικά από τον Άγιο Δομίνικο;

Η Μαρία Αντωνά, συνεργάτης της Μπέττυς Μαγγίρα στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» είναι η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, του παίκτη του «Survivor 2022» που μας απασχόλησε τελευταία λόγω της διαμάχης του με τον Τάκη Καραγκούνια και των όσων λέχθηκαν για τη σχέση του με τη Σοφιάννα.

Είναι άρα αναμενόμενο ότι η δημοσιογράφος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις λεπτομέρειες του συμβολαίου που υπογράφουν οι παίκτες με την Ατζούν Μίντια πριν από την αναχώρησή τους για τον Άγιο Δομίνικο.

Απαντώντας λοιπόν σήμερα στον συμπαρουσιαστή της εκπομπής Δημήτρη Μακαλιά, ο οποίος αναρωτήθηκε αν θα ήταν δυνατόν να επιστρέψει ο «ΤσακαΤσούκας» στο παιχνίδι, να πει στον Τάκη ένα «σ’ αγαπώ» και να τα ξεχάσουμε όλα, η Μαρία Αντωνά επισήμανε: «Αφού έγινε η πράξη και καταγράφηκε, δεν μαζευόταν. Γιατί υπάρχει όρος στο συμβόλαιό τους ότι, αν απειλήσεις την ακεραιότητα του διπλανού σου, είπε λεκτικά είτε με πράξεις, έφυγες».

Προφανώς η αποκάλυψη αυτή έγινε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν θέλει να κυκλοφορούν λεπτομέρειες για τις συμφωνίες του με τους παίκτες, ενώ παράλληλα προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα social media.

Προφανώς κανείς δεν έχει ξεχάσει τον τρομερό καυγά του Σοϊλέδη με τον Τάκη Καραγκούνη πριν από λίγο καιρό στο συμβούλιο του παιχνιδιού, όταν του όρμησε να τον χτυπήσει και τον έβριζε. Βάσει λοιπόν των κανονισμών, θα έπρεπε και οι δύο να είχαν αποβληθεί ή έστω ο Άρης! Όμως η παραγωγή… χαρίστηκε και δεν «πάτησε» πάνω στον όρο του συμβολαίου, όπως έκανε τώρα με τον Κατσαούνη!

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής πάντως ακόμα κινδυνεύει να αποχωρήσει, αυτή τη φορά μέσω ψηφοφορίας. Μία από τις πιο ανατρεπτικές ψηφοφορίες παρακολουθήσαμε χθες στο Συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης αφού λίγοι περίμεναν να ακουστούν τα ονόματα των Σοϊλέδη και Ρουβά στους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Και όμως έγινε και αυτό! Οι Μπλε που έχασαν σήμερα την ασυλία έπρεπε να ψηφίσουν με ψηφοφορία τον παίκτη εκείνο που θα έβγαζαν υποψήφιο προς αποχώρηση και σχεδόν ομόφωνα αποφάσισαν πως αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Σειρά όμως είχαν οι ψήφοι των δύο παικτών που είχαν κερδίσει τις ατομικές ασυλίες. Ο λόγος για τον Τάκη από την Μπλε ομάδα και τη Ναυσικά από την Κόκκινη ομάδα που είχε κερδίσει χθες.

Ο μεν Τάκης αφού τόνισε πως έπρεπε να ψηφίσει κανονικά τον Μαρτίκα ο οποίος του έχει κάνει τον βίο αβίωτο στον Άγιο Δομίνικο, έβγαλε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Άρη Σοϊλέδη, θυμίζοντας για ακόμα μία φορά προς όλους ότι ήταν ανέντιμο αυτό που έκανε, να επικοινωνήσει μέσω κινητό ντόπιου με τους δικούς του ανθρώπους στην Ελλάδα. Η Ναυσικά από την πλευρά της, αφού έπλεξε το εγκώμιο του φίλου της Απόστολου Ρουβά, είπε πως έπρεπε να πάει η ψήφος της σε εκείνον όμως ζήτησε τη στήριξη του κοινού προκειμένου να μη φύγει!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.