Ads Top

Survivor - Σοφιάννα Αβραμάκη: Η αντίδραση Σοϊλέδη στην αποχώρηση Σοφιάννας από το παιχνίδι (vid)


Πώς αντέδρασε ο Άρης Σοϊλέδης - Δείτε την αντίδραση του στον αποχαιρετισμό με την Σοφιάννα..
H εβδομάδα που τελειώνει ήταν δύσκολη για τους μπλε καθώς ήρθε αντιμέτωπη με απανωτές ήττες, βγάζοντας τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.




Στόχος των μπλε ήταν να διώξουν τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος, όπως λένε, δημιουργεί συνέχεια εντάσεις. Έτσι ο πρώτος υποψήφιος ήταν ο Τάκης, ακολούθησε η Βρισηίδα Ανδριώτου και τρίτη υποψήφια ήταν η Σοφιάννα Αβραμάκη, την οποία υπέδειξε η Στέλλα Ανδρεάδου, έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία για αυτήν την εβδομάδα.

Οι παίκτες του Survivor συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο αποχώρησης μέσα σε ένα εκρηκτικό κλίμα για να ακούσουν την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού από τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor είναι η Σοφιάννα Αβραμάκη



«Είμαι στενοχωρημένη, όχι γιατί φεύγω. Το ένιωθα ότι θα φύγω. Μπήκα μπλε και φεύγω μπλε κι είμαι υπερήφανη για όσα κατάφερα. Πριν αποχωρήσω, να ζητήσω συγγνώμη από όποιον πλήγωσα εδώ και χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποιους ανθρώπους από την απέναντι ομάδα. Τα παίρνω όλα μαζί μου και φιλαράκια μου κανονίστε να είστε όλοι στον τελικό» είπε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Ακολούθησαν αγκαλιές από όλες τους παίκτες, με τη Σοφιάννα να λέει σε Άρη και Τάλα πως θα είναι στον τελικό.




  Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.