Ads Top

Survivor - Η Μαίη ακούστηκε μέχρι την Ελλάδα: Έπεσε πάνω της ποντίκι την ώρα που κοιμόταν (vid)


Οι τσιρίδες της Μαίης στο Survivor έφτασαν μέχρι την Ελλάδα - Δείτε την στιγμή που πέφτει το ποντίκι πάνω της και πως αντέδρασε
Ένας απρόσκλητος επισκέπτης στο Survivor χάλασε το βράδυ της Μαίης.




Μια δυσάρεστη εμπειρία στο Survivor βίωσε η Μαίη. Η παίκτρια των Κόκκινων ενώ κοιμόταν το βράδυ στην καλύβα, δέχθηκε μια επίθεση από ψηλά, καθώς ένα μεγάλο ποντίκι «έσκασε» πάνω της από την σκεπή της καλύβας.

Η Μαίη άρχισε να ουρλιάζει ξυπνώντας τους συμπαίκτες της που πετάχτηκαν έντρομοι από την καλύβα, χωρίς να έχουν καταλάβει τι είχε συμβεί. «Είναι πάνω μου, είναι πάνω μου» φώναζε η Μαίη, την ώρα που το ποντίκι είχε μπει κάτω από τα σκεπάσματά της. «Τι κάνεις ρε Μαίη», της είπε τρομαγμένος ο «Τάλα» για του απαντήσει: «Παιδιά έπεσε πάνω μου το ποντίκι...».




Το επόμενο πρωί η παίκτρια των Κόκκινων μιλώντας στην κάμερα για την εμπειρία που βίωσε, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χθες δεν ήταν και το καλύτερο βράδυ. Γενικότερα κάθε βράδυ ακούμε θορύβους από κάποιο ζωάκι στη σκεπή μας. Χθες όμως ήταν κάτι που έκανε πάρα πολύ φασαρία και ξυπνήσαμε όλοι. Ε, το πήραμε στην πλάκα και είπαμε ότι θα είναι κάποιο μεγάλο ποντίκι που θα μαλώνει με άλλο.



Και τότε ακούμε ένα γκντουπ και νιώθω στο χέρι μου σαν χλαπάτσα να με έχει αγκαλιάσει το ποντίκι. Και ρίχνω μια τσιρίδα... Έκανα σαν τρελή και το θέμα είναι ότι δεν ξεκολλούσε από πάνω μου. Ήταν τεράστιο! Μετά δεν μπόρεσα να κοιμηθώ ξανά», είπε η Μαίη.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.