Ads Top

Survivor Trailer 1/5: Άγριος καβγάς στη Μπλε ομάδα - «Σοφιάννα θα βγουν όλα στη φορά και δεν θα ξέρεις που θα κρυφτείς»


Ο Τάκης απειλεί όλη την Μπλε ομάδα πως θα βγάλει στη φόρα όλα όσα ξέρει - Απίστευτος καβγάς και με τον Μαρτίκα

Συγκεκριμένα, στο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ, βλέπουμε αρχικά τον Τάκη να μιλάει στην κάμερα και να αναφέρει με απειλητικό ύφος ότι γίνονται πολλά και αν ανοίξει το στόμα του θα γίνει χαμός.




Μάλιστα, την επίθεση του την κάνει στη Σοφιάνα με την οποία έχει κοντραριστεί πάρα πολύ και στο κοντινό παρελθόν.

Εκεί φαίνεται και ο Άρης που αρχίζει να τον κατηγορεί ότι οι καυγάδες μάλλον τον τροφοδοτούν ψυχολογικά γι’ αυτό και τους κυνηγάει.

Survivor trailer 1/5: Τα πάντα για την 1η ασυλία!
Οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα για να κερδίσουν την 1η ασυλία της εβδομάδα, κάτι που είχαν να το κάνουν για μία εβδομάδα.

Ο ερχομός του Ατζούν Ιλιτζαλί τους είχε κάνει να ξεχάσουν τις αποχωρήσεις και είχαν έρθει τα μεγάλα έπαθλα στο προσκήνιο, ωστόσο η επιστροφή της ασυλίας είναι γεγονός.



Σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης, που όλοι θα πρέπει να παλέψουν και να δείξουν τη δύναμη τους, θα κριθεί ποια ομάδα δε θα πάει στο συμβούλιο για να ψηφίσει έναν από τους συμπαίκτες της.

Η… μάχη είναι αμφίρροπη όπως βλέπουμε και στο βίντεο, ενώ μάλιστα δε λείπουν και οι εντάσεις,  ανάμεσα στη Σοφιάνα και τον Τάκη, με την πρώτη να του τονίζει ότι δεν τη βοηθάει έτσι όπως κάνει στον πάγκο, ενώ ο δεύτερο τα… ρίχνει στα ψυχολογικά της.

Εσείς αν δε θέλετε να περιμένετε μπορείτε να δείτε την πρώτη μας ισχυρή εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει το αποψινό κρίσιμο αγώνισμα.



Survivor trailer 1/5: Καυγάδες και στο συμβούλιο!

Οι εντάσεις δε θα λείψουν και στο συμβούλιο, με βαριές κουβέντες να λέγονται από τον Τάκη για τον Σπύρο.

Ο πρώτος τον λέει κωλοτούμπα και ότι αναφέρει ότι γλείφει τους συμπαίκτες του, λέγοντας ότι συνέχεια τους αναφέρει ότι όταν βγουν από το παιχνίδι θα τους πάει βόλτες και διακοπές.

Μάλιστα τα πράγματα φαίνονται έτοιμα να ξεφύγουν, με τον Τάκη να μην κάνει βήμα πίσω και να συνεχίζει να προσβάλει τον Σπύρο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.